[quote="ihsan"]
...arbanın debraj seti full orjinal olarak degısmıs ve disbürütor bobini de degismis. ben daha bursaya geldigim ilk gun arabamla gezeyim dedim debraj duman cıkardı ve koku yaptı ustune ustun arac tekliyo ve 1 vitesde kallarken sanki 3le kalkarmıs gıbı arabanın başi sallanıyor ve vites gecislerinde de sallamam yapıyor...1500 devirden sonra arabnın tekleme olayı daha onceden de vardı ama boyle aracı kalkısta motor sallanmıyordu...[/QUOTE]
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Distribütör bobininden kastınız distribütörün içinde bulunan çok çok ince bakır tellerle sarılı manyetik bobin midir? Eğer bu bobin değişti ve hâlâ daha motorun özellikle de gaz verildiğinde düzensiz çalışması devam ediyorsa, ya değiştirmediler ya da yan sanayi olanını kullandılar. İkinci mesajınızda yazdıklarınız arasında "bobinin kablosu da değiştirilmiş"

gibi bir ifade var ki o bobinin orijinalinde zaten kablosu vardır ve o kablonun bobinle temas ettiği kısımda genelde problem çıkar. Yani kabloyu değiştireyim deyip de kabloyu değiştirme şansınız yok. O bobinin orijinalini aldığınızda (bir yedek parçacıya sorun o parçayı, almanıza gerek yok bakmanız yeterlidir) kablosunun zaten üzerinde monteli olduğunu göreceksiniz. Acaba kablosu kopuktu da lehimlediler mi? Ben mecbur kaldığım için öyle bir şey yaptırmıştım ve motor hiç düzgün çalışmıyordu. Üstelik de montajı sırasında o çok çok ince bakır tellere hiç bir şekilde en ufak bir darbe gelmemelidir. Motorun çalışması gene düzensiz olur.
Favorit-Forman serilerinin karbüratörünün "elektrikli manyetik rölanti memesi" tabir edilen bir parçası vardır ve bu parçanın arkasında da bir kablo girişi vardır. Kablosu gevşemiş olabilir ve vites aralarında stop etme ya da silkeleme gibi bir problemle karşılaşırsınız. Bu arada parçanın kendisi de arızalı olabilir ama genelde kablonun fişinin gevşemesi veya oksit yapması nedeniyle problem çıkıyor. Aşağıda kırmızı ile işaretlediğim parçadır.
Motor bu şekilde silkeleyerek veya kasarak çalışıyorsa, kalkışlarda yarım debriyajın fazla kullanılması nedeniyle balata yanmış olabilir ki servisin ilk açacağı konu bu olacaktır.
Otomobilden hiç anlamadığınızı varsayıyorum. Bozuk haliyle tamir edilmiş (!) hali arasındaki farkı da mı anlayamayacaksınız. Servis biraz mizansen çalışmış bence. Keşke abiniz de tekleyerek çalışan arabayı oradan hiç almasaymış.
Tekrar geçmiş olsun.