kesinlikle, el frenin altında bulunan switch bozulmuşda olabilir

el frenindeki swich i kontrol ettim soktüm bi baktım onda problem yok sağlam fren hidroliğindeki soketleri kontrol ettim sildim geritaktım olmadı şase yaptırdım bi yinede olmadı daha büyük bir sorun olabilirmi acaba

el frenindeki swich i kontrol ettim soktüm bi baktım onda problem yok sağlam fren hidroliğindeki soketleri kontrol ettim sildim geritaktım olmadı şase yaptırdım bi yinede olmadı daha büyük bir sorun olabilirmi acaba
[/QUOTE]
sorun (!) ünlem ışığı, marş a bastığıman yanıyor ve hiç sönmüyor

kesinlikle, el frenin altında bulunan switch bozulmuşda olabilir

abdullahe yazdı:iyi günler değerli skodacı abilerim uzun süredir foruma giremiyordum okul dan dolayı (dershane fln filan derken arabayı bayağı boşladım neyse ) kontak termiği nedir bilmiyorum ama bu (!) ışık beni sinir etti her çalıştırdığım da yanıyor acaba paneli tekrar söküp lambaları yeniden değiştirsem bir çözüm olurmu 1-2 kişi balatalar bittiğinde fln yanar dedi 1hafta kadar önce frensistemi yenilendi baskı balata vs. vs. ama o ışık hala yanıyor iyice sinir oldum aynen böyle yanıyor![]()
yardımlarınız için teşekkür ederim..

cellat yazdı:hocam aynısı benim feliştete başıma gelmişti.fren hidroliği koyduğun kapağın üstündeki kabloları sağa sola biraz oynat sönüyor.enazından bendeki öyle olmuştu.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir