kardeş motor sogukken, herşey dengesiz, duman normal, rengi önemli ,biri hafif gaz verirken in bak mavi renk ise yağ yakıyor , siyah ise ateşleme ya da karışım problemi, ilk çalıştırmada 1500 deviri geçirme,
benim araç 145 000 de ilk çalıştırmada devir 1500 deyken çok haifi dumanlı çıkıyor , dikkatlı bakmazsan anlaşılmıyor bile,
Sen aracı kullan katkı matkı ugraşma, bekle biraz, yagını suyunu kontrol et, yagsız bırakma yeter. Bizim milletin en sevdiği lşey vah vah sen ölmüşün bitmişin yaw demek, 30000 km dir aynı dumanvar bende, 30000 km dir yağ eksiltcek çekişten düşeke bizim araba bekliyoruz bakalım....
İlk çalıştırma anı en lanet andır motor için, yag süzülmüştür, zagsız çalışır ilk anda, motor soguk oldugu için contalar ve motor blogu genleşmemiştir, sürtünme yüksektir, tabiki sıcakkenki dengeli yakmayacak, az miktarda duman normal.
katkı falan ekleme, okudum bi kaç forumda adam katkı kyodum motor yatak sardı falan demiş.
En iyi şöyle anlarsın , yokuş çıkarken çok dik olmaycak ama, vitesi 2 ye atma gereği duyuyorsan güç kaybı var, sıkma canını sen 15 yaşınd araç bunlar, ne zaman artık gitmemeye başlar rektefeye sokarsın ,bu dediğiminde en az 50 000 kmsi var,