sainz » 21 Haz 2007, 19:58
[quote="karasu"]
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 3 ay önce, 94 model skoda favorit lx aldım. Aracı aldıktan sonra bakımlarını yaptırdım. Uzun yolda 165 - 170 bin yakıyor. Şehiriçinde de bazen 200 bini buluyor. Sizce bu normalmi. 2 haftadırda aracın sol tarafından, sanki birşeyler vuruyormuş gibi ses geliyor. Sohbet ettiğim arkadaşlar akslarda boşluk olabilir diyorlar. Yani sıkıştım kaldım. Bu konularda ne yapabilirim. 

[/QUOTE]
Yakıt tüketimi; şehiriçi trafiğinin ne derece aktığına, kullanım tarzına, ...vs. etkenlere çok bağlıdır ama genel olarak benzinle elde edildiyse iyi bir rakam denilebilir.
Sol taraftan gelen vurma sesleri de büyük bir ihtimalle salıncak burçlarındandır. Favorit' in aksları kolay kolay boşluk yapmıyor.
Diğer başlıkta sonerx arkadaşımızın dediği gibi bijonlarda da sorun olabilir. Göz ardı edilmemeli bence.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.