volkan845 yazdı:4. viteste giderken ayağınızı gazdan çektiniz ve devir düştü..aracı rölantıde gidebilen varmı
okansazak yazdı:volkan845 yazdı:4. viteste giderken ayağınızı gazdan çektiniz ve devir düştü..aracı rölantıde gidebilen varmı
bunu denemeden nasıl anlarsın ki!! ki böyle bişeyi denemeye ne gerek var ?
felicia_3437 yazdı:benım ki gıdıyor 4 deyıl ama 5 te gıdıyor 1 vıtesde sıtop etmeden koca rampayı cıkıyorum buda maksımım povırla falan değil sadece bıldığiniz gazla gaz vanasını acıyorsunuz devam edıyor arac hıkaye okumayın arkadaşlar milet tı yakıtan canıyoanıyor dıye böle sırvalıklar la miletın cebınde kalan parasınada göz dikmeyın allah aşkına ben taktırdım benım aracım ıyı oldu dıyen arkadaşların araclarını denemek ıstıyorum eyer dediğiniz gıbıyse butun sıtedekı araclara uygulama parasını ben verıcem satıcı hadı
okansazak yazdı:felicia_3437 yazdı:benım ki gıdıyor 4 deyıl ama 5 te gıdıyor 1 vıtesde sıtop etmeden koca rampayı cıkıyorum buda maksımım povırla falan değil sadece bıldığiniz gazla gaz vanasını acıyorsunuz devam edıyor arac hıkaye okumayın arkadaşlar milet tı yakıtan canıyoanıyor dıye böle sırvalıklar la miletın cebınde kalan parasınada göz dikmeyın allah aşkına ben taktırdım benım aracım ıyı oldu dıyen arkadaşların araclarını denemek ıstıyorum eyer dediğiniz gıbıyse butun sıtedekı araclara uygulama parasını ben verıcem satıcı hadı
hocam haklı olabilirsin. fakat önyargılı olmak bi sonuca vardırmıyor. ben henuz daha denemedim kendi aracımda. fakat deneyen birçok tanıdığım ve arkadaşım var. gerçekten söledikleri gibi yakıtta tasarruf ve performans artımı oluyor. denedim ve gördüm arkadaşımın aracında. konuyu uzun bir süredir inceliyorum bende.
quickcan yazdı:araba citroen olsa büyük ihtimal gider.... Skoda olduğu için max. power şart.
okansazak yazdı:şu maximum power için sipariş alıyormusunuz volkan bey ??
felicia_3437 yazdı:benım ki gıdıyor 4 deyıl ama 5 te gıdıyor 1 vıtesde sıtop etmeden koca rampayı cıkıyorum buda maksımım povırla falan değil sadece bıldığiniz gazla gaz vanasını acıyorsunuz devam edıyor arac hıkaye okumayın arkadaşlar milet tı yakıtan canıyoanıyor dıye böle sırvalıklar la miletın cebınde kalan parasınada göz dikmeyın allah aşkına ben taktırdım benım aracım ıyı oldu dıyen arkadaşların araclarını denemek ıstıyorum eyer dediğiniz gıbıyse butun sıtedekı araclara uygulama parasını ben verıcem satıcı hadı
felicia_3437 yazdı:okansazak yazdı:felicia_3437 yazdı:benım ki gıdıyor 4 deyıl ama 5 te gıdıyor 1 vıtesde sıtop etmeden koca rampayı cıkıyorum buda maksımım povırla falan değil sadece bıldığiniz gazla gaz vanasını acıyorsunuz devam edıyor arac hıkaye okumayın arkadaşlar milet tı yakıtan canıyoanıyor dıye böle sırvalıklar la miletın cebınde kalan parasınada göz dikmeyın allah aşkına ben taktırdım benım aracım ıyı oldu dıyen arkadaşların araclarını denemek ıstıyorum eyer dediğiniz gıbıyse butun sıtedekı araclara uygulama parasını ben verıcem satıcı hadı
hocam haklı olabilirsin. fakat önyargılı olmak bi sonuca vardırmıyor. ben henuz daha denemedim kendi aracımda. fakat deneyen birçok tanıdığım ve arkadaşım var. gerçekten söledikleri gibi yakıtta tasarruf ve performans artımı oluyor. denedim ve gördüm arkadaşımın aracında. konuyu uzun bir süredir inceliyorum bende.
ya bızım komşunun kartalında var o kek te kanmış hem maksımum
povırmı karburotorun ıcınde
işte
ondan var hemde
gaz borusunun üserine
şöle
guclu muklatıslarmı ne varya ondan var
yemın olsun arabna,
400 krş yakıyor bumu az yaktırıyor
ve totosunu zor kaldırıyor 5 kişi oturunca bunlar hıkaye
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir