kemalyazici yazdı:Merhaba forum dostları. başıma gelen yeni bir olayı sizlerin bilginize sunuyorum. Motor çalıştıkdan 5 dk sonra ıslık sesi gibi bir ses gelmeye başlıyor. sesi rolantide çalışırken bazen yapıyor bazen kesiyor kafasına göre. çok az gaz verince de bazen yapıyor. sesin tarif etmesi o kadar zor ki böyle yeni arabalarda hidrolik direksiyonlularda direksiyonularda direksiyonu çevirince bir ses gelir . Vallahi nasıl tarif edeyim bilemedim. ses aracın sağ tarafından geliyor dinledim iyice. ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum Allahtan hayırlısı diyip bu konuda daha önceden bilgisi olanlar varsa paylaşımlarını bekliyorum.1993 forman arac benzinli. herkese iyi günler
kemalyazici yazdı:Merhaba forum dostları. başıma gelen yeni bir olayı sizlerin bilginize sunuyorum. Motor çalıştıkdan 5 dk sonra ıslık sesi gibi bir ses gelmeye başlıyor. sesi rolantide çalışırken bazen yapıyor bazen kesiyor kafasına göre. çok az gaz verince de bazen yapıyor. sesin tarif etmesi o kadar zor ki böyle yeni arabalarda hidrolik direksiyonlularda direksiyonularda direksiyonu çevirince bir ses gelir . Vallahi nasıl tarif edeyim bilemedim. ses aracın sağ tarafından geliyor dinledim iyice. ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum Allahtan hayırlısı diyip bu konuda daha önceden bilgisi olanlar varsa paylaşımlarını bekliyorum.1993 forman arac benzinli. herkese iyi günler
hurkal yazdı:kemalyazici yazdı:Merhaba forum dostları. başıma gelen yeni bir olayı sizlerin bilginize sunuyorum. Motor çalıştıkdan 5 dk sonra ıslık sesi gibi bir ses gelmeye başlıyor. sesi rolantide çalışırken bazen yapıyor bazen kesiyor kafasına göre. çok az gaz verince de bazen yapıyor. sesin tarif etmesi o kadar zor ki böyle yeni arabalarda hidrolik direksiyonlularda direksiyonularda direksiyonu çevirince bir ses gelir . Vallahi nasıl tarif edeyim bilemedim. ses aracın sağ tarafından geliyor dinledim iyice. ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum Allahtan hayırlısı diyip bu konuda daha önceden bilgisi olanlar varsa paylaşımlarını bekliyorum.1993 forman arac benzinli. herkese iyi günler
Merhaba,
Aracım Getz 1.3 GLS (benzinli) ve bu sorunun aynısını ben de şu anda yaşıyorum.
Triger seti, direksiyon gergi bilyası ve hidrolik yağı değişti, birkaç bakım daha yaptığını ifade etti servis ve 550 TL'ye mâl oldu. Ben de sorun zaten düzeldi diyerek eve geldim ve garajdayken fark ettim ki yine ses gelmeye başlamış. Şu an servise para yedirerek sorunu çözmek için çabalıyorum.
Keşke bulduğunuz çözümü buraya da yazsaymışsınız.
toyota yazdı:o ses varken freni bir kaç pompalarmısınız değişme var mı yazın.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir