phenomx3 yazdı:Ben hep castrol koyardım ilk zamanlar sonra opet,shell,elf denedim. Elf ile yağ eksilmesinin en az olduğunu fark ettim. Brısk'i karbüratörcüm önermemişti orjinali pek bulunmuyor, arızalı çıkıyor diye ama hakan48'in tavsiyesiyle otoyedekparçacım sitesinden aldım orjinal çek malı. şu anda kullnıyorum bi sıkıntı yok.
sarp85 yazdı:Shell helix
mustafa abı nezamandır aklımda zaten bılıyosun fırsat olmadı abi sanayide benzınlıkcılerde bıkac yere sordum 38-48 arası fıyatlar o parayı verdın madem bunu al dıyom kendıme cok sukur benım istop gram yag eksıltmıyo sanırsam bu yag degısımı daha ıyı olacak bı sesı mesı degıstı aracınkkkk945 yazdı:Ahmet abi tercih senin. Yazın 20/50, kışın 10/40 diyorum bende.
Ama senede 10bin km yapacak ve yaz kış ayrımı yapamayacaksan 10/40 koyabilirsin.
Linkini paylaşttığın yağa kimsenin bişi diyebileceğini sanmam. süper bir yağ. Bizim araçlar için bence biraz tuzlu gibi. Yağ güzel yağ ama bişi diyemem. Sıfır araçlara koyuyorlar bu yağı.
Sen yağı değiştir yakıt dahada düşecektir. Şanzuman yağınıda kontrol ettirmeyi ihmal etme. Hem daha sarsıntısız gider araç hemde vites geçişleri cok rahatlar.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir