Selam arkadaşlar;
1994 Model Skoda Favorit araca çelik Jant takmak uygunmudur. Aracım daha henüz 35000.Km.de LPG bende taksammı.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Selam arkadaşlar;
1994 Model Skoda Favorit araca çelik Jant takmak uygunmudur. Aracım daha henüz 35000.Km.de LPG bende taksammı.
Fikirlerinizi bekliyorum.
benim favo 95 model ve 43000 de
çelik jantı var ve bu yüzden de 175 70 73 lastik kullanıyorum ki orijinali 165 70 13
bu durumun benzin sarfiyatını yükselttiği bir gerçek.
2 gün önce lpg taktırdım. tabii henüz tam ayarlanmadığı için bazı sorunları var. rolantide beklerken stop edebiliyor ara ara.
brc marka ve simit depo taktırdım. 10 taksit 525 ytl
kadeşim çelik jantı şiddtle önririm... Ben kullanıyorum ve cok memnunum. Ayrıca jantlar oyle cok para da deil artık. Bilmiyorum sever misin ama CMS nini 3 kollu jantlarının ikinci el temiz takımı 300 ytl.
Ayrıca motorun gerçekten cok iyi km de... Sana tavsiyem asla tüp taktırma. Çünkü bir daha asla benzindeki çekişi alamayacaksın , bir daha asla rahat seyahat edemeyeceksin... 1.3 motor ve hafif kasa zaten aracımız. Akranlarına gore az yakar. Ornegin sehir içindeki tüketimim asla 250 bini geçmez. Uzun yolda da 200 bin cıvarı yakarsın. İnAn bana tüpü takınca başına cıkan problemlerin astarı yüzünden pahalı olacak. Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.
devamlı kullansanda kullanmasanda tüp öneririm biraz alışana kadar idare et sonrası hiç farkı yok benzinden tek fark lpg nin ucuz olması kontağı terettütsüz çeviriceksin arabayı devamlı kullanırmısın bilmem ama lpgden sonra devamlı olur zaten satarkende kolaylık olur
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir