lifte gerek yok. Aracın suyu boşalıyor. Devirdaim üstündeki borular ve V kayışı sökülüyor. Sora devirdaim vidaları sökülüyor. Yeni devirdaimle birlikte yeni conta ve sıvı conta uygulanıp takılıyor. Hepsi bu kadar. Eliniz anahtar tutuyorsa değiştirebilirsiniz. Biraz amatörseniz zorlayabilir... Bu arada devirdaim kolay kolay arızalanmaz. Teşhisi doğru koyduğunuza emin olun.
devirdaim motor takozu ile beraber değilmiydi. motoru alttan krikoya almak, desdeklemek gerekir.
"Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
evet lifte kaldırmadan çok zormuş. Dün değiştirttim. Zincir ve Devirdaim değişti. Eski aracımı satıyorum Bu Aracımı yeni aldım 1994 FORMAN GLX aracın zincirden ve devirdaimden ses geliyordu zinciri orjinal devirdaimi de GRAF aldım. Şimdi saat gibi oldu. Eski devirdaimi 1 sene önce değiştirmişler ama takozu gitmiş devirdaim de sesli çalışıyordu. Çıkana baktım NOVA marka. Siz siz olun Çin malı takmayın. Ben önceki aracıma VALEO(132TL) Şimdikine GRAF(113TL) taktırdım.