kardes guzel olmus 90 model olmasına ragmen cok ıyı yurur aksamını bılmıyorum ama gorunus olarak goz alıcı yanlız camlara fılım cekıp bırazda makasları kessen yada baglatsan daha hos goruntu olur
slm araban güzel olmuş sana bir sorum olacak bendede favorit var şu direksiyon kutusu yanındaki yuvarlak ayar düğmesi ne işe yarıyor ben yeni farkettim benim arabmdaki düşmüşte (seninkinde varmı bilmiyorum manuel fan açma düğmesinin yanında bulunan düğme ne işe yarıyor)
slm mın aleyküm abiler bn daha 17 yşın dayım we tam bir skoda fovorit hastasıyım bn 34ace09 bir skodamız wardı we ihtiyaç yüzünden sattık we sattıgımız araba 1 hafta sonra kaza yaptıgını gördüm we bunu görünce bn çok üzüldüm sizden bir ricam war bn biraz birikmiş bir pram war ailemle birlikte tabi bir skoda alırken sizce nelere dikkat etmeliyim almayada niyetim war inşallah siz bn yol gösteririsiniz???
slm abi bn de bir skoıda fovorit hastasıyım we arabana hayran oldum bizim de war birzaman lar kırmızı 94 model skoda fovorit arbaya hastaydııım we babam bn yok ken arabayı satmıııııııııııış we bn babamla 1 haftta kadar konuşmadın abi bn17 yaşındayım we bir ara almak için ne gibi şeyler yaparsıııın bna yzarsan sewinirim