arkadaşlar o sorun her favoda var bendede bikaç defa olmuştu o sorun ben tamirciye sordum eğer ki elektirikle ilgili bişey açık kaldıysa yani teyp,farlar,fan vb.. şeyler o zaman motor stop ettikten sonra bide terse dönüyomuş ne gibi bi zararı olduğunu söylemedi herhalde bi zararı yok ki çokta üstünde durmadı zaten bunu önlemek için aracı kapatmadan önce bütün elektrikle ilgili şeylerin kapanması gerekiyomuş bana şöyle bişey söyledi eğer akşamsa ışıklar falan açıksa önce ışıkları eğer fan açıksa fanı arka cam rezistansı açıksa onları motoru kapatmadan önce kapat en son motoru kapat eğer çözülmezse getir bakalım dedi bende aynen uyguladım sonuç başarılı tabikide bidaha o şekilde devir saati son devri göstermedi motor kapandıktan sonra bence sizde bu yöntemi bi deneyin olmazsa tamircinize sorun
Benim Favorit' te de kontağı kapatınca önce 8000 d/d' yi gösteriyor arkasından da 0 d/d' ye geliyordu. Artık hiç çalışmıyor.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.
arkadaslar bir ara benımde basıma gelmıstı hararet yapmıstı araba bıde akudeydı galiba ama elektırık aksamı ile ilgili sorun vardı o yuzden dı şase gıbi . sonra duzelmısti . suan bırsey yok
arkadaşlar o hararetden eğer motor sıcaksa fan çalışıyosa stop ettktn snra dewir saati 8000 e gider gelir deneyin bakın. farlarla fln alakası yok arabayı fan çalışırken stop edin bide fan çalışmıyoken stop edin farkı görün