Ya aslında şu anda ev kredisi ödüyorum. Çok da acil olmamakla beraber araba ihtiyacım var ve şu anda elimde 4500-5000 YTL arası bir para var. Almakla iyi eder miyim önemli olan bu ? Yoksa bir sene daha sabredip biraz daha birikim yapıp öyle mi araba alsam.
bende 94 model silverline var,alalı 2 ay oldu şimdilik çok memnunum.Eğer ihtiyacımı görüyüm diyorsan bir yıl beklemene gerek yok binmediğin günlere yanarsın sonra bence al derim.Favoların yeri ayrıdır ancak silverline yada blackline'nın yeri apayrıdır.
skoda alışkanlık yapar tofaş grubu ve renault grubu v.b. bir çok gruba bindim 2005 doblo vardı skoda favarit silverlıne ile takas ettim vazgeçemiyorum temizini bul parası ne ise ver al çokmuş diye düşünme ama temiz olsun 3 yıl bindim ben tık yoktu arabamda yeni favomdada sorun yok süper estetik hızlı atik çevik mükemmel bir araç fycky58@hotmail.com
her konuda alış veriş yapabiliriz (bilgi) öpüldünüz arkadaşlar
allaha emanet allah kaza bela vermesin allah saklasın hepimizi amin.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir