Arabaya en az 1 sene daha binmeye niyetiniz varsa ve arabanın motoru eğer o kadar hırpalnmışsa artık bir motor yaptırmanın zamanı gelmiştir. Ekstra olarak silindir kapağı birkaç milimetre daha fazladan taşlanarak forman ve favoritte performans artışı sağlanabiliyor. Fakat rektifiyeyi işin gerçek anlamda ustasına yaptırmanız lazım çünkü yapılan işlemlerin bir kısmı çok hassas milimetrik hesaplar istiyor. Düzgün bir rektifiye yapılırsa motor neredeyse ilk günkü gibi olur ama kötü rektifiye yapılırsa iflah olmaz sorunları çıkabilir.
geçen sene favomun motoru yağ yakmaya başlamıştı ustama gittim sekmanların değişeceğini söyledi ama başka şeylerde cıkabilir dedi neyse motoru açctık silindir kapağı uzerinde deformelerde oluşmuş silindir kapğını düzeltildi taşlandı contalar yenilendi karbüratör temizlendi supaplar pistonlar gömlekler piston kol burçlarınıda değiştirdik parçalar orijinal alman malı olarak değişti 2 gün aarabam tamirhanede kaldı ve ben bu işlemlere toplam geçen yıl 650-700 ytl ödedim parçalarıda kredi kartına taksit yaptırdım birsene oldu motor kız gibi suan memnunum gayet sağlıklı çalışıyor benzin sarfiyatıda düştü
Arabaya en az 1 sene daha binmeye niyetiniz varsa ve arabanın motoru eğer o kadar hırpalnmışsa artık bir motor yaptırmanın zamanı gelmiştir. Ekstra olarak silindir kapağı birkaç milimetre daha fazladan taşlanarak forman ve favoritte performans artışı sağlanabiliyor. Fakat rektifiyeyi işin gerçek anlamda ustasına yaptırmanız lazım çünkü yapılan işlemlerin bir kısmı çok hassas milimetrik hesaplar istiyor. Düzgün bir rektifiye yapılırsa motor neredeyse ilk günkü gibi olur ama kötü rektifiye yapılırsa iflah olmaz sorunları çıkabilir.
[/QUOTE] silindir kapak contası taşlanmakla ne gibi performans sağlanabiliyor
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir