ben 3 sefer söktüm devir saati ve arkasındaki eksik olan minyon tipli ampullrin eksikleri için ve kolayca taktım önce gösterge panelinin sağında ve solunda 2 vida var onlar sökeceksiniz sonra far göstergesini ve sis ve 4 lülerin bulunduğu konsolu çekeceksin fişleri tırnaklardan tutup sökeceksin yanlış sçküp tawkmanın imkanı yok fişlerin renk ve ebatlar farklı ondan sonra panelin altında bulunan plastik tablayı hafif esnetip kendine doğru çekeceksin altında ve üstünde bulunan vidaları söküp paneli boş çıkaracaksın önce plastik kasayı sonra paneli alacaksın panel hemen gelmez yavaşça çekip sol arksındaki kilometre telini sökeceksinvida gibidir sonrada fişler panalden ayıracaksın tekrar aynı yolu izleyip mote edeceksin vidaları sıkacağın demir klipsleri kontrol et ve yerlerine sökünce bak kolay gelsin
Toplarken plastik üzerine takılan vidaları çok fazla sıkmayın zira plastik kalitesi düşük olduğu için plastik kısmını kırabilirsiniz.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.
ben sökmüştüm 89 favoritimi göstergedeki hararet ve benzin ibreleri çalışmıyordu sökmüşken boyayacaktık abimle beraber kötü durur diye yapmadık.temizleyip geri takmıştık korkulcak bişey yok
[quote="tesisatçı"]ben 3 sefer söktüm devir saati ve arkasındaki eksik olan minyon tipli ampullrin eksikleri için ve kolayca taktım önce gösterge panelinin sağında ve solunda 2 vida var onlar sökeceksiniz sonra far göstergesini ve sis ve 4 lülerin bulunduğu konsolu çekeceksin fişleri tırnaklardan tutup sökeceksin yanlış sçküp tawkmanın imkanı yok fişlerin renk ve ebatlar farklı ondan sonra panelin altında bulunan plastik tablayı hafif esnetip kendine doğru çekeceksin altında ve üstünde bulunan vidaları söküp paneli boş çıkaracaksın önce plastik kasayı sonra paneli alacaksın panel hemen gelmez yavaşça çekip sol arksındaki kilometre telini sökeceksinvida gibidir sonrada fişler panalden ayıracaksın tekrar aynı yolu izleyip mote edeceksin vidaları sıkacağın demir klipsleri kontrol et ve yerlerine sökünce bak kolay gelsin