sainz » 11 Ağu 2008, 13:30
Favorit' in normal harareti 88°C' liktir. Biraz sınır bir değerdedir. Soğutma sisteminde bir aksaklık olduğunda anında kırmızıyı görür hararet ibresi. O nedenle hararet sorunu var deniliyor. Ben de 2 yıl kadar önce conta yaktım, değiştirdim ve iki yıldır hiç hararet problemi yok Allah ' a Şükür. Conta değişimi titizlikle yapılması gereken bir işlem. Çoğu usta (!) işin püf noktalarına dikkat etmiyor değişim yaparken. Sonra da "abi Skodalar hararet yapar" deyip işin içinden çıkıyorlar. Silindir kapağında ve bloğunda eski contanın atıklıkları kalmamış olmalıdır. Silindir kapağı taşlanacaksa (ki %90 taşlanması gerekir hararetten dolayı conta değiştirilecekse) çok düzgün taşlanmalıdır. Zamanla su geçe geçe bloğun üzerinde de bazı noktaları aşındırmış olabiliyor. Bunun için kaynak yapılıyor. Kaynak çok düzgün yapılmalı ve kaynaklı bölge düzgünce tesviye edilmelidir. Silindir kapağı yerine takıldığında, tork anahtarıyla fabrikanın söylediği kadar torklanarak sıkılmalıdır civataları. Çoğu usta (!) Şahin, Broadway' de o değer neyse o kadar torkluyorlar. Bu da ya az sıkılmasına ya da fazla sıkılmasına neden oluyor. Bu durumda da conta ya eziliyor arada ya da tam kapanmıyor. Sonra hava yapıyor, hararet yüksek seyrediyor. Çözüm: Abi Skodalar hararet yapar! Öyle ki adamlar Fabia, Octavia için bile aynı şeyi söylüyorlar.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.