snopy17 yazdı:Bizim fabialarda standartmış herhalde. Petek değişti lpg bağlantısında T yokmuş ama hala istediğim sıcaklığı alamıyorum. Termostat da yeni değişmişti.
En güzeli parayı bulunca araçları değiştirmek

snopy17 yazdı:Bizim fabialarda standartmış herhalde. Petek değişti lpg bağlantısında T yokmuş ama hala istediğim sıcaklığı alamıyorum. Termostat da yeni değişmişti.
Gencebay yazdı:snopy17 yazdı:Bizim fabialarda standartmış herhalde. Petek değişti lpg bağlantısında T yokmuş ama hala istediğim sıcaklığı alamıyorum. Termostat da yeni değişmişti.
En güzeli parayı bulunca araçları değiştirmek
Gencebay yazdı:snopy17 yazdı:Fabialarda bu termostat olayı standart değil mi?
Bizimki de değişti sorduğumda standart termostat demişler.
Termostat bizim tipteki araçlar için standart değildir diye biliyorum. Yazlık kışlık olayı var..
sainz yazdı:Gencebay yazdı:snopy17 yazdı:Fabialarda bu termostat olayı standart değil mi?
Bizimki de değişti sorduğumda standart termostat demişler.
Termostat bizim tipteki araçlar için standart değildir diye biliyorum. Yazlık kışlık olayı var..
Favorit için Hynes Manuel' de 70°C' den 103°C' ye kadar termostat takılabileceği yazılıdır. Hangi iklimde kullanılacağına göre termostat değeri seçilebilir.
Yeni nesil araçlarda durum tam olarak nedir bilemiyorum.
fthpl yazdı:...Araç bakımlı ise yaz kış koy 88 liği gitsin. Banamısın demez.
sainz yazdı:fthpl yazdı:...Araç bakımlı ise yaz kış koy 88 liği gitsin. Banamısın demez.
Favorit aracımda yaz-kış 88°C termostat ve 87-92°C' lik fan müşiri kullanırdım. Sadece bir sefer silindir kapak contası değişti, o da artık conta bozulmuş ve yağı suyu birbirine karıştırıyormuş. Silindir kapağı da sadece eski contanın atıklıklarını iyice temizlemek için tornaya gitmişti. Yani çok çok az bir şey tıraşlanmıştı.
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir