Araç Çalışmıyor

Forum kuralları
Forumlarımızda siyasi, dini yada toplumda hassasiyeti bulunan konulara değinmek yasaktır.

Araç Çalışmıyor

İleti FLEYLAK » 22 Oca 2008, 10:30

Arkadaşlar araçım çalışmıyor,ne olur yardım edin!
Takviye yaptığım halde araç baygın baygın marş basıyor ve çalışmıyor.Sıcak ve soğuk olması etken değil,acaba kömürlerdenmidir?Yada bir temassızlık falan mı vardır?

 

 

Şimdiden teşekkürler
 
FLEYLAK
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 22 Kas 2007, 13:13

İleti yonetici » 22 Oca 2008, 11:55

Birdenbire mi bozuldu?

Kullanıcı avatarı
yonetici
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
 
İleti: 525
Kayıt: 01 Ekm 2003, 21:55
Ad Soyad: Skodam Yöneticisi
Nereden: İstanbul (And.)

İleti BlueVRS » 22 Oca 2008, 13:07

takviyeyi çalışır durumdaki bir araçtan mı yapıyorsun yoksa nasıl,çünkü çalışan bir araçtan takviye yaptığında hala baygın baygın marş basıyorsa durum kötü,yok sadece yedek akü ile takviye yapıyorsan bence o aküde boş.Smile

BlueVRS
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 5
Kayıt: 15 Oca 2008, 17:17

İleti FLEYLAK » 22 Oca 2008, 14:02

Arızayı giderdik arkadaşlar,Araçı çalışır bir araçtan takviye yapıyorduk doğal olarak.Sorun şuymuş:


Dinamonun üstündeki kapak çatlamış ve bu kastırıyormuş (aliminyum kapak)30 ytl orjinali+20 ytl işcilik

Oldu gibi duruyor

Forumda ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim
FLEYLAK
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 22 Kas 2007, 13:13

İleti BlueVRS » 22 Oca 2008, 14:10

valla ben moralini bozmamak için arabanın motorunun bir yerinde kasıntı (sıkışma var) demek istemedim ilk çünkü tarifin aynı zamanda motor arızası gibi de duruyordu buda motor ama marş motoru varsın marş motoru kassın motora bişey olmasın.
BlueVRS
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 5
Kayıt: 15 Oca 2008, 17:17

İleti PİCK-UP » 22 Oca 2008, 15:39

geçmiş olsun
Kullanıcı avatarı
PİCK-UP
AMBIENTE
AMBIENTE
 
İleti: 861
Kayıt: 18 Tem 2007, 19:16
Ad Soyad: Semih KÖYMEN
Nereden: Adana
Arabanız: Felicia Pickup 1.3 LX- VW T5 - CTR. Nemo C.P

İleti kobra 1 » 22 Oca 2008, 22:31

 geçmiş olsun
kobra 1
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 17 Arl 2007, 00:57

İleti alwaysloser » 22 Oca 2008, 23:42

geçmiş olsun
www.turkiyeotoforum.com.tr

[url=http://img3.imageshack.us/i/uu1t.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/6005/uu1t.jpg[/IMG][/url]
alwaysloser
ELEGANCE
ELEGANCE
 
İleti: 1206
Kayıt: 01 Mar 2007, 17:07
Ad Soyad: mevlüt
Nereden: Adana
Arabanız: renault 21 concorde

İleti tolgamert » 25 Şub 2008, 18:32

geçmiş olsun
tolgamert
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 23 Şub 2008, 14:41

İleti bekmezci_1905 » 03 Tem 2008, 00:44

abi benimde aynı olay başıma geliyordu gittim akücüye 72 amper akünün içine 105 amper döşettim taktım arabaya canavar gibi şimdi tavsiye ederim
bekmezci_1905
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 03 Tem 2008, 00:03


Favorit & Forman



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir