arkadaslar bılıyosunuz bız abı ve kardes olarak bu sıtedeyız sevgılı abım tutturmus sımdıde dıyokı arabaya egsoz taktıracam araba bagıracak ararabanın motor sesınden ıııdır falan fılan ya ne akla hızmet hem gurultu kırlılıgı hemde bı polıs gordugunde 3,5 atacan bana yardım edın
Bende Arabamı Almadan Önce Şöyle Egzost Takıcam Böyle Tesisat Yapıcam diyodum ama aracı aldıktan sonra hiç İlgimi çekmemeye başladı abart egzostlar. tesisatı yaptım ama giderken kısık seste slow parça dinlemek daha eğlenceli oluyo bence.
[quote="fabia_2008"]Bence arkadaşımızın dediği gibi serseri arabası yapma çünkü her polis gördüğünde 3.5 atacaksınız rahat süremiceksiniz arabayı [/QUOTE]
ben yapmayom zaten abım akıllı yapmak ıstıyo ''LOSER''
hocam tam senlik bi sistem var ''silencerli egzoz'' bu egzozun bi aparatı var onu taktığın zaman egzoz sesi kesiliyor çıkarttığın zamanda hem seste hemde performansta artış oluyor bunu tavsiye ederim sana bende bunu taktırmayı düşünüyorum bu aralar fiyatıda o kadar pahalı değil 50 ytl den başlıyo 200 lere kadar çıkıyo bu egzoz tam sizlik Egzoz, eksoz, eksos, eksozt, egzost, Exhaust Silencers işte resmi.....
[quote="alwaysloser"]tama işte artık taktırabilirim sevgili kardeşim sen bindiğinde o aparatı tak ben bindiğimde çıkartırım he he he he he he he saol by wodoo[/QUOTE]