Arkadaşlar bütün modellerde varmı bu söylenen acaba??bende çakmak bile yok ama 93 135 L de varmış .acaba benimkilerin ampüllerimi patlak yoksa hiç ampül yokmu??
[quote="alwaysloser"]diğer modelleir bilmem de benimki 93 lx çakmakta var far ayarıda kalörüfer ışığıda saşlam çalışmayan bişe yokki zaten[/QUOTE] orjinalindemi var yoksa sonradanmı takılmış çakmak eğer orjinalde varsa bu çekostavaklar bi garip adamlar 93e koymuşlar 95 e koymamışlar:
[quote="KATARİN orjinalindemi var yoksa sonradanmı takılmış çakmak eğer orjinalde varsa bu çekostavaklar bi garip adamlar 93e koymuşlar 95 e koymamışlar:[/QUOTE"]
benim favo da 95 model lx. ilk sahibi,nden aldım. orjinal çakmaksız gelmiş. İsterseniz çakmak takıp öyle teslim edelim demişler. adam da sigara kullanmadığı için gerek yok demiş.
ben aldıktan sonra şarj aletii oto buzdolabı falan kullanmak için çakmak gerekti taktırdım 10 ytl ye.
Kalorifer ışığından kasıt, sıcak-soğuk, yukarı-aşağı ayarlarının yapıldığı ve küllüğün hemen üzerinde kalan kısımdaki aydınlatma ışıklarından bahsediyorlar.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.
[quote="sainz"]Kalorifer ışığından kasıt, sıcak-soğuk, yukarı-aşağı ayarlarının yapıldığı ve küllüğün hemen üzerinde kalan kısımdaki aydınlatma ışıklarından bahsediyorlar.[/QUOTE]
benimkilerde bazen yanıyor bazen yanmıyor.neden anlamadım.bişeyi açıp kapatıncada olmuyor.biraz tokatlıyorum yine yok.kafasına göre.bazen parkalrı açıyorum yanıyor.bazen kaloriferi açıyorum sönüyor.bilen var mı ne oluyor.?