Resimdeki aracın yanındaki kişi hiç askere gidecekmiş gibi durmuyor.Bide aklımı karıştıran madem bu kadar masraf etmiş bu adam koy garaja askerden gelince binmeye devam et askerlik 50 ay değil ya
oda doğruda babamda istemiyo zaten masraf çıkarmıycak araba istiyo bide sen o arabayla kravat olursun biyere dio yoksa zaten direk 106 ama durumlar belli tavsiye edecğiniz üstte fazla bi para vermiyeceğim araba varmı???? sizin bildiğiniz
bence 93 96 model arası opel vectra 2.0 16v sfi dohc motor 156 bg bi gt al derim ben şu anda araştırıyorum bi tane buldum araba satılırsa hemen alacaz o arabayı
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.
[quote="by wodoo"]bence 93 96 model arası opel vectra 2.0 16v sfi dohc motor 156 bg bi gt al derim ben şu anda araştırıyorum bi tane buldum araba satılırsa hemen alacaz o arabayı [/QUOTE] opel vectralar güzl araba ama parçası pahalı hem parçası ucuz olacak hemde masrafsız olacak arkadaştaki astranın baskı balatsı gitti 600 ytl para aynası kırıldı 400 ytl para ben bu parça parsını toplasam zaten araba alırım
ben o adamla konuştum takas yapıcaktıkda adam ev almış işte ihtiyacı varmış ama takasta 14.000 ytl istiyo benim araba bedavaya gidiyo aynı sekilde bi ilan daha var oda istanbulda oda aynı şekil yazmış bunlar değişik anlamadım ne yapmak istiyolar
[quote="by wodoo"]bence 93 96 model arası opel vectra 2.0 16v sfi dohc motor 156 bg bi gt al derim ben şu anda araştırıyorum bi tane buldum araba satılırsa hemen alacaz o arabayı [/QUOTE] 2000 CC ALMASI DERT VERGİSİ DERT SATMASI DERT