arkadaşlar aracıma lpgyi kendim taktırdım kit brc marka fakat taktırdığımdan bu yana aracı lpg de bırakınca ertesi gün çalıştırmak istedğimde imkanı yok çalışmıyor ve bunun soğuklarla bi alakası yok biliyorum çünkü eylül ayında taktırdım yani havalar sıcaktı ve o zaman da çalışmıyordu soğuktan olmadığını düşünmemin bir diğer nedenide iterek vurdurduğumda hemen alıyor lpg ile aküsü, marş motoru, bujileri tamamen sıfır daha 1 ay önce tüm bakımlarını yaptırdım yani bunlardan olma olasılığıda yok sanki bana gaz gelmiyormuş gibi geliyor yani yakıt gelmediği için çalışmıyormuş gibi lpgyi taktırdığım yere kaç kere gittim ama adamlar hakikaten hiçbirşeyden anlamıyorlar en sonunda kapatırken benzinde kapatmanız gerekli dediler sıyrıldılar çözüm getiremeyince sizce çalışmamasının nedeni ne olabilir ayrıca favorit sahiplerine sormak istiyorum herkes arabasını benzindemi kapatıyor gaz alırken favoriti olan birisi denk geldi ben 4 sene oldu taktıralı o zamandan beri yaz kış benzinde çalıştırmadım ve ilkl marşta alıyor diyor