[quote="sılver_exelance"][quote="silverlinemania"]ama getz 220 gösteriyo düşün 4000 devirde 120 gösteriyosa zaten son devri 6500 4000 devirden yola çıkarak söyleyelim 4500 de 130 5000 de 140 5500 de 150 6000 de 160 6500 de 170 hadi bilemedin 180 doğru mu ölçtüm yanlış mı bilemicem [/QUOTE] walla hocam getz i bilmemde accent zora gelmeden 200 ü rahat görüyo bizzat denedim

[/QUOTE]
hehe bende accenti bilmiyorum sadece 1 2 defa taksiye bindim o kadar ama 7000 devire kadar çıktığını gözümle gördüm yani ben bide accent eraları çok beğeniyorum çok güzel araba yaa içerde hiç ses yok nerdeyse vites geçişleri çok güzel çok rahat araba virajlarda favo, getz gibi yana yatmıyo valla param olsa alırdım yeminle bide i30 lar çok güzel feshanede görmüştüm üfff ne arabaydı yaa 40.000 ytl ye satıyolardı ateş kırmızısı ama içinde yok yok ve o kadar güzel dizayn edilmiş ki anlatamam yani bide roomstere bakmıştım feshanede i30 daha güzel geldi bana daha güven verici geldi ama bide şu var orda baktığım roomster baz modeldi hiç özelliği yoktu oda kırmızıydı ama ben genede i30 dedim 40000 ytl de adama koyar yaa benim eniştem aldı geçen hafta 45000 ytl ye jetta 0 km ama araba işte arkadaş deli bişey yaa hele o içerdeki ışıklandırma anlatamam aldı arabayı aldığı gibi filmciye gitti 300 ytl verdi film yaptırttı ama polis hayatta anlayamaz o filmlerin sonradan olduğunu sanki fabrika çıkışlı gibi oldu camları komple söktüler dışarda baya bi işlem yapıldı sonra fırınlandı falan ama dehşet oldu araba yaa bide ona cumartesi günü krom kaplama falan yaptırıcaz çok daha güzel olucak