sayın weyis arkadaşım,araban çok güzel,temiz bakmışsın,güle güle kullan,allah daha üst modellerini nasip eder inşallah,tekrar söylüyorum aracın çok güzelmiş.
teşekür ederim aldığım öğretmen çok güzel bakmış 12 yıda 70 bin km yapmış.bende çok temiz bakmaya çalışıyorum.satacaktım kıyamadım.daha temizini nerden bulacağım
[quote="weyis"]teşekür ederim aldığım öğretmen çok güzel bakmış 12 yıda 70 bin km yapmış.bende çok temiz bakmaya çalışıyorum.satacaktım kıyamadım.daha temizini nerden bulacağım[/QUOTE]
isteklerini karşılıyorsa satmana gerek yok,araç seninle yaşayacak değil,belirli bir ömrü var,bu nedenle daha üst modelini nasip etsin dedim,ancak şu an bence yeterli bir araç gibi duruyor,satınca inşallah sende bir fabıa alırsın.
[quote="trakyalı"]isteklerini karşılıyorsa satmana gerek yok,araç seninle yaşayacak değil,belirli bir ömrü var,bu nedenle daha üst modelini nasip etsin dedim,ancak şu an bence yeterli bir araç gibi duruyor,satınca inşallah sende bir fabıa alırsın. [/QUOTE] inşallah hayalimde o ama işte imkan meselesi sağol kardeşim