PAZARDA BULUŞALIM O ZAMAN BENDE PAZARDAYIM SABAH ERKENDEN ARKADAŞ FOCUSUNU SATIYOR ONUN YANINA GELİRİM SENİDE BULURUM HERALDE.ÇÜNKÜ PAZARDA FAZLA SKODA YOK GECEN HAFTA FAVORİT 2 TANE İDİ
bende geçen hafta sattım favoyu çok sevmeme rağmen sesler fazlasıyla vardı bende de ama dert etmiyordum o kadar ama gerçekten eski araba sonuçta 17 yaşında sürekli masrafı oluyordu şarj dinamosu marş motoru alt takımı derken en son marş dinamosu ikinci kez arıza yaptı rulmanları dağıldı ben de bir müşteri denk aynı gün bozuk halde 4800 verdim 91 favomu
arabam o kadar temiz ki tamircim benim arabadan iii çalışıyo araban dio sen hala arabanı getiriyon dio ama takırtılar bitiriyo beni ve kardeşimi yarin pazarda görüşürüz
aslında bende piyasaya bakacam ama çekecemde bakalım ta--rabet varmı nedir ne değildir soran olacakmı belki biri çıkar 5 felan verir olur ya duruma göre
bide sandım ki sende getirecen yanyana koyalım dikkat çekeriz demiştim nese
sewgılı katarın bugun aracı pazara cektık tabı dıger skodalara bakmadan 5,500 yazdık mıllet sankı beles zannedıp ustune atladı baktım olmuyo fıyat yukselttım 6,250 yazdım bu fıyata bıle gelıp bakan vardı ama arabanın ıcı dısı gercekten cok temız motorda saglam ama o sesle yokmu o sesler gizli sesler