ARKADASLAR YENİSİ LAZIM. ANKARADA GÜVEN, GÜVEN İŞ. HEMEN HEMEN BÜTÜN PARCACILARA SORDUM. HATTA GÜVEN İŞ'DEN METİN ABİDE BİR KAÇ YERE SORDU AMA MALESEF SONUÇ YOK!!!!
ARKADASLAR YENİSİ LAZIM. ANKARADA GÜVEN, GÜVEN İŞ. HEMEN HEMEN BÜTÜN PARCACILARA SORDUM. HATTA GÜVEN İŞ'DEN METİN ABİDE BİR KAÇ YERE SORDU AMA MALESEF SONUÇ YOK!!!!
[/QUOTE]ARKADASLAR YENİSİ LAZIM. ANKARADA GÜVEN, GÜVEN İŞ. HEMEN HEMEN BÜTÜN PARCACILARA SORDUM. HATTA GÜVEN İŞ'DEN METİN ABİDE BİR KAÇ YERE SORDU AMA MALESEF SONUÇ YOK!!!!
[/QUOTE]dostum ben sana bunu açıkladım..elinde eskiden kalma bi bayii buldun buldun bulamadın,çıkma arıcaksın..yurt dışında da yok bu parça kimse getirmiyor..çek cumhuriyetinde artık eskii model parçası bulmak orlaştı baya..birde ithalatçıların o parçayı getirmeme sebebini sana sölim pahalı bi parça olduğu için..ithalatçı o parçaı getirse hemen hemen 60 euro civarı piyasaya vercek alan bayide karını koycak bu parça ytl olarak 150 lira civarı olcak kim alır bu parçayı..3 sene önce elimde o parça vardı fiyatını soran herkes çok pahalı olduğu için almaktan vazgeçti..bende en son birinin işi görülsün ve elimden çıksın diye zararına verdim..
dostum ben sana bunu açıkladım..elinde eskiden kalma bi bayii buldun buldun bulamadın,çıkma arıcaksın..yurt dışında da yok bu parça kimse getirmiyor..çek cumhuriyetinde artık eskii model parçası bulmak orlaştı baya..birde ithalatçıların o parçayı getirmeme sebebini sana sölim pahalı bi parça olduğu için..ithalatçı o parçaı getirse hemen hemen 60 euro civarı piyasaya vercek alan bayide karını koycak bu parça ytl olarak 150 lira civarı olcak kim alır bu parçayı..3 sene önce elimde o parça vardı fiyatını soran herkes çok pahalı olduğu için almaktan vazgeçti..bende en son birinin işi görülsün ve elimden çıksın diye zararına verdim..
[/QUOTE]
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir