banamı sordun anlamadım ama biz arabada 2 kişiydik arkaya bi kişi otursun araba çekmiyo bendede var o sorun benim dikkat ettiğim kadar motoru kötü olan araba daha iyi gidiyo arkadaşta 95 şahin var tempra motoru var arabada adam ibreyi çeviriyo garanti 190 falan buluyo herkes şasıyo o arabaya bende dahil 180 le giderken o şahin beni geçti çünkü
[/QUOTE] şahinlerde tempra motoru olmaz. tempra karbüratörü vardır 95 sahin s lerde bulunurbanamı sordun anlamadım ama biz arabada 2 kişiydik arkaya bi kişi otursun araba çekmiyo bendede var o sorun benim dikkat ettiğim kadar motoru kötü olan araba daha iyi gidiyo arkadaşta 95 şahin var tempra motoru var arabada adam ibreyi çeviriyo garanti 190 falan buluyo herkes şasıyo o arabaya bende dahil 180 le giderken o şahin beni geçti çünkü
[/QUOTE] şahinlerde tempra motoru olmaz. tempra karbüratörü vardır 95 sahin s lerde bulunur [/QUOTE] biz açığız gösterime gelirsin bi akşam seni dolaştırırız ama kalp varsa deneme bence bizde sadece lafla sınırlı değil gel gör
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir