[quote="formenci"]ruhsata baktım yanlışmış 1.586 yani 1800 küsürde küsratını unuttum telefon bozuldu kamera yok fotoyu telefon gelnce çekebilirim[/QUOTE] sanki bana bunlar içinde gerçek payı olmayan sözler gibi geliyo bakalım gerçelten varmı varsa neden 2 gündür bi foto eklenemedi
Škoda Auto' ya konuyla ilgili olarak gönderdiğim e-maile cevap geldi:
Dear Sir,
1.6 engine Škoda Forman was prototype only, it wasn´t produced . This engine wasn´t in serial production and in later years was offered in Felicia syndicates engine 1.6/55 kW.
Best regards
1.6 motorlu Skoda Forman sadece bir prototipti, üretilmedi. Bu motor seri üretimde değildi. Sonraki yıllarda Felicia' da 1.6/55 kW olarak kullanıldı.
Saygılar
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.
1581 cc. Tofaş Doğan S, SL ve SLX serilerinin motor hacmidir. Ruhsatı yazan otomatiğe bağlamış sanırım Škoda Forman için de aynısını yazıvermiş. Bu fotoğrafa göre bu araç 1.6 değil.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.
[quote="sainz"]1581 cc. Tofaş Doğan S, SL ve SLX serilerinin motor hacmidir. Ruhsatı yazan otomatiğe bağlamış sanırım Škoda Forman için de aynısını yazıvermiş. Bu fotoğrafa göre bu araç 1.6 değil. [/QUOTE] yanlış yazılmış düzelttir. belki o yüzden aracın vergisini bile fazla ödeyebilirsin..