hocam ankarayı bilmem ama ustasına göre değişiyo yapılan işin güzelliğine göre bide arabanın boyasına göre eğer metalik değilse boya çok tutmaz ama benimki metalikti ben komple boyattım 2500 lira verdim ama fırın boya yapıldı tabi kendi orjinal boyası gibi oldu üstünde o portakalımsı görüntü bile var elde boyananda olmuyo o portakalımsı görüntü düz oluyo boya imkanın varsa fırın boya yapan bi yer bul ona yaptırt derim
beyazda güneş yanığı pek olmaz ki güneşi yansıtıyo beyaz ama kırmızı yada bordo yansıtmıyo direk emiyo güneş yanığı diyince direk aklıma bordo yada kırmızı geldi
[quote="silverlinemania"]beyazda güneş yanığı pek olmaz ki güneşi yansıtıyo beyaz ama kırmızı yada bordo yansıtmıyo direk emiyo güneş yanığı diyince direk aklıma bordo yada kırmızı geldi[/QUOTE]
[quote="34 SCU 59"][quote="silverlinemania"]beyazda güneş yanığı pek olmaz ki güneşi yansıtıyo beyaz ama kırmızı yada bordo yansıtmıyo direk emiyo güneş yanığı diyince direk aklıma bordo yada kırmızı geldi[/QUOTE]
puhahaha hadi bakalım barbaros ikimizinkide tutmadı ama silverline da nasıl oldu güneş yanığı anlamadım neyse hocam toplam 1200 ytl ye halledersin eğer elde boyanıcaksa tabi boyanın kutusuda 90 ytl 5 kutu gidiyo galiba 5x90=450 ytl sadece boya 1200 1500 lira arası kendimden biliyorum benimkide silverline