arkadaşlar bugün formanımı park edip alışveriş yaptım.geldiğimde kapılar açılmadı uzaktan kumanda çalışıyor ama içerdeki kutudan açmıyor.anahtarla açtım.alarm çaldı kaputu açıp sesi susturdum.eve geldim şu gösterge saatini bi çıkarayım dedim ve söktüm.kutuyu buldum,ama bişey anlamadımherşey koltuğun üstünde birikti.akşam oldu yarın devam edeyim dedim bıraktım.yarın ben o parçaları töbe bir araya getirip bağlayamam.ben şimdi napacağım.zaten bişey anlamıyorum birde yarım aklımla tamir etmeye kalkıyorum.valla yapamassam işim zor.elektirikçi gelse fiyatı ikiye katlar.hapı yuttuk
kolay abi onları toplamak yaa zaten niye kurcaladın bozulmuşsa olmuyo zaten onlar yenisini alman lazım tabi bulabilirsen ama uğraş toplarsın çok zor değil ama tamamen küçük parçalara ayırdıysan ona bişey diyemem
[quote="favo29"]Yahu ben de diyorum Veyis nerde?[/QUOTE] sorma kaç saatir evin içinde çıkardığım parçalarla uğraşıyorum.bide hanımdan fırça yedik evi barkı dağıttın diye
[quote="weyis"]arkadaşlar bugün formanımı park edip alışveriş yaptım.geldiğimde kapılar açılmadı uzaktan kumanda çalışıyor ama içerdeki kutudan açmıyor.anahtarla açtım.alarm çaldı kaputu açıp sesi susturdum.eve geldim şu gösterge saatini bi çıkarayım dedim ve söktüm.kutuyu buldum,ama bişey anlamadımherşey koltuğun üstünde birikti.akşam oldu yarın devam edeyim dedim bıraktım.yarın ben o parçaları töbe bir araya getirip bağlayamam.ben şimdi napacağım.zaten bişey anlamıyorum birde yarım aklımla tamir etmeye kalkıyorum.valla yapamassam işim zor.elektirikçi gelse fiyatı ikiye katlar.hapı yuttuk[/QUOTE]