[quote="mitsuba302"][quote="tamerast"]arkadaşlar 94 favo var lpgli ve çok yakıyoo 30 ytl 95 km yol yapıyooo canımı yaktıı en z 5 tane ustaya gittim ama olmadı ne yapmak lazımm bujiler mikseri felan hep değiştirdim ama düşmedii[/QUOTE]
Dostum bendede 94 blackline var ilk aldığımda biraz fazla yakıyordu.Şu an şehir içi 180 ykr şehirler arası 120 ykr yakıyor çok memnunum resmen kokluyor.sana yaptığım işlemleri sayayım.Öncelikle bujileri,buji kablolarını,yağını bütün filtreleri değiştirdim.Baktım değişen bir şey yok.Gaz ayarı falan yine bir şey yok.Kendim biraz anladığım için ne yapacağımı biliyom.Motor kapağını söktürdüm.Siboplar eskimiş onları değiştirdik.motor kapağını hafif aşınma vardı içten alimünyum kaynakla sıfırladı.o arada eksoz boğaz contasıda değişti.araba toplandı birer hafta arayla iki defa sibop ayarı yapıldı ve yağ değişti.Sonra hava filtresinin hortumunun uzantısınıda bantla yarıya kadar kapttık ve bir gaz ayarı yaptık o gün bugündür arabadan hiç inmiyorum her pazar 20 ytl lik gaz alıyorum hergün işe ve sağa sola gidiyorum diğer pazara kadar.Uzun yola gittim iki defa 850 km ye 100 ytl yaktı.Süper bir araba sanada bilgi olsun skodalar normalde piyasanın en az yakan arabasıdır.
[/QUOTE] SİLVERLİNE I SATTIM AMA SENİN BU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA Bİ WAY BEWEEEE DEDİMMM NEYMİŞ BİZİM FAVO 12 YKR