[quote="sainz"][quote="Medcezir"]...yazdıgım yazının tamamını okuma zahmetini gösterirsen ne demek istegimi anlarsın eger ısık yanıp sönüyorsa bu şase almadıgının gözstergesidir o sıkılan OW-40 da pası söküp atar ve paslamadan dolayı olan iletimsizligi keser yazımın son kısmında bunu peryodik olarak tekrarlayın dedim okuması yazması olan herkez bu tekrarlardan sonra sase durumunun çözülecegini anlar.... [/QUOTE]
Şase alıp almadığını anlamak için WD40 sıkmak gerekmiyor illaki. WD40 sıkıp sonrasında da ışıklar yanıp sönüyorsa sorun çözülmüş demektir gibi anlaşılıyor yazdıklarından. Ola ki bagajın içinde şase bağlantılarından birisi kopmuş, WD40 nereye uygulanacak bu durumda?Okumam-yazmam var Allah ' a çok Şükür ama sen aklındakileri yazmakta pek başarılı değilsin. Bu arada sol taraftaki bagaj amortisörünün kasa ve bagaj kapağına bağlanan ayaklarını bir kablo vasıtasıyla birbirine bağlayarak sorunu çok basit olarak çözdüm ben. Yardımların için teşekkürler.
[/QUOTE]
O ZAMAN SAİNZ İKİMİZİNDE OKUMASI YAZMASI OLDUGUNA GÖRE KONUYA DEWAM EDEBİLİRİZ...
DEDİGİN GİBİ KABLO KOPMASI YA DA YERİNDEN CIKMASI SONUCUNDA DA BİR ŞASE ALMAMA DURUMU OLABİLİR BU DURUMDA KOPUK KABLOYU BULMAK VE YERİNE TAKMAKTAN BASKA YAPACAK BİŞEY YOK LAKİN SENDE HAK VERECEKSİN Kİ KABLO KOPMASI İHTİMALİ MENTESEDEKİ PASLANMA RİSKİNDEN OLDUKCA DÜSÜKTÜR .. YANİ BU SORUNU YASAYAN 10 SKODADAN HEMEN HEMEN 9'UNUN PROBLEMİ MENTESELERDEKİ PASLANMADIR BİR NEVİ KRONİKLEŞMİŞ BİR SORUNDUR BU VE HANGİ ELEKTRİKCİYE DURUMU ANLATSAN İLK SÖYLEYECEGİ BAGAJ KAPAGININ ŞASE ALMAMASIDIR...
2. OLARAK DEDİĞİN GİBİ KABLO YERİNDEN CIKMIŞ YAHUT KOPMUŞ OLABİLİR.. EGER BUDA DEGİLSE
SİGORTA TAPLASINDA BİR SORUN SÖZ KONUSU DEMEKTİR ( KISA DEVRE, İLETİMSİZLİK. VB GİBİ )