[quote="KATARİN"]Ha bu arada işçilik çok fazla tutuyor

herzaman gittiğim tamircim 80 ytl istedi.Birkaç yerden daha fiyat aldım en ucuz 60 a buldum ama tanıdığım yere 80 bayılıp yaptıracağım.

size fiyat nasıl?80?[/QUOTE]
Bildiğin yere yaptırmak daha iyi bence. En azından tanıdık, yanlış bir şey yapmışsa, gidip kafasına atabilirsin arabayı.

[quote="by wodoo"] şimdi daha iyi kavrıyor , vites geçişleri daha rahat , az bişeyde performansı etkiledi ama 1. 2. viteste hala hantal kalıyo ama diğer viteslerde çok güzelleşti mesela giderken 80 i geçemediğimiz yolda gelirken çok rahat 100 üzerine çıktı [/QUOTE]
Kaçıran debriyajla en azından Favorit' te şehiriçi pek bir şey hissedilmiyor. Sürati ani olarak arttırmak istediğinde ortaya çıkıyor mesele.
[quote="favoritrally"]sachs nasıl 110 ytl yaw bana 180 ytl dediler bende dün yaptırdım baskı balatayı pahalı geldiği için yerli malı mapa taktırdım90 ytl işlik dahil 150 ytl ye mal oldu biraz daha sert bi debriyaj bana anca dayanır. [/QUOTE]
Benim Favorit' in önceki baskı-balatası da Ma-Pa idi. Balata bitmemişti ama şemsiye denilen ayaklardan birisi geriye doğru yaslanıp kalmış ve balatayı dengesiz aşındırmıştı.