Taiwan malı set idi.çin malı ile yan yana koydum amatör gözüm ile aradaki farkı görebildim.Zaten bikaç ay önce çin malı amartisör faciası yaşamıştım.Sitede okudunsa yazmıştımda ve tövbe ettim çin malı kaşık bile almam diye.Tamam taiwanlılarda çekik gözlü çinliler gibi ama kullanılan malzeme kendini gösteriyordu.Şimdilik çok memnunun umarım yanlış seçim yapmamışımdır.İşçiliği ise Kıyıboyunda harun ustada yaptırdım.Nakitim yoktu aybaşında gidip hesap kesiminden sonra kart çektireceğim.
İkimizde adanalıyız ben adana da 30 ytl ye şanzıman indirip baskı balatayı değiştirecek bir usta olduunu sanmıyorum.parçayı ucuza alıp kalteli olarak sana gösterip işçilikten yine vurgunu vuracaklardır senin tlf ettiğin yer.
arkadaslar şimdi favo nun baskı balata degısımı işçilk dahıl fıyatı nasıl olmalı?
Taiwan malı set idi.çin malı ile yan yana koydum amatör gözüm ile aradaki farkı görebildim.Zaten bikaç ay önce çin malı amartisör faciası yaşamıştım.Sitede okudunsa yazmıştımda ve tövbe ettim çin malı kaşık bile almam diye.Tamam taiwanlılarda çekik gözlü çinliler gibi ama kullanılan malzeme kendini gösteriyordu.Şimdilik çok memnunun umarım yanlış seçim yapmamışımdır.İşçiliği ise Kıyıboyunda harun ustada yaptırdım.Nakitim yoktu aybaşında gidip hesap kesiminden sonra kart çektireceğim.
arkadaslar şimdi favo nun baskı balata degısımı işçilk dahıl fıyatı nasıl olmalı?
[/QUOTE]arkadaslar şimdi favo nun baskı balata degısımı işçilk dahıl fıyatı nasıl olmalı?
[/QUOTE]motor malzemesinde piston segman gömlek olarak tavsiye etceğim 2 marka var..insanların kesesine göre..biri yenmak marka diğeri goetze..goetze ile ynmak arasında çok fiyat farkı var ama yenmak da çok kaliteli bi mal..şu an yerli üretim araçların çoğuna montaja mal veriyolar..bunlar dışında çin malları var,çok kaliteli bi marka olan kolben schmıdt var ama piyasada kolben adında taklidi var..çin malı piston kitlerini tavsiye etmem..
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir