[quote="sainz"][quote="Medcezir"]...desene ugur abi bakımsızlıga gelmiyor...
yaw benim favo ikinci arabam digeri teknolojisiyle herseyiyle kendini ispatlamış bir araba ama onla heryere gidemiyotum misal kıra, bayıra, balıga... sırf o yüzden satmıyorum favoyu satmamayı bırak birde topluyorumki sorma lakin bazen yaptıgım masrafın karsılıgını alamayacagımı düşünüyorum ( maddi olarak degil )
[/QUOTE]
Bakımsızlığa kesinlikle gelmez.

Benim bundan önce 136L vardı. Makine yüksek mühendisi (!) bir benzinci süper yerine normal benzin koymuştu. Yakıt katkısı koydum hemen, sonrasında iki sefer daha süper benzin aldım ama ayarları bozulmuştu.
Benim de imkânım olduğunda yepyeni bir otomobil de alsam, Favorit' i sıfırlamak var hayalimde.
[/QUOTE]
DİGER ARABABAMIN PARCALARI ASTRONOMİK SEKİLDE PAHALI BÖLE DAGDA BAYIRDA ALTI FİLAN SÜRTÜNCE İNSAN FENA OLUYO AMA FAVO CEFAKAR BEN FAVOYLA ÖYLE YERLERE CIKTIMKİ HAYRET EDERSİN BEN TOPLAMATA BASLADIM İŞE KONSÜLLE BASLADIM BAKTIYSAN GECENLERDE KONU ACMISTIM GÖSTERGELER CERCEVE HEPSİ ELDEN GEÇTİ GÖSTERGE PANELİ HARİCİNİ SIFIRLADIM HAZİRANIN ORTASINDA MOTOR İNECEK MOTORU YAPTIRDIKDAN SONRA MEMNUN KALIRSAM EKİMDEDE DISTAN BOYATACAGIM İÇİ YENİ OLDU MOYORDA YENİ OLACAK E BOYADA YENİLENİNCE HALİYLE SIFIR GİBİ OLACAK BAKALIM...
BİRDE SANA BİR SORUM OLACAK BU 136L PİSTONUNUN ARTISI NE EKSİSİ NE BİLİYOMUSUN???