[quote="KATARİN"][quote="alwaysloser"][quote="KATARİN"]Bende takur tukurundan bıktım zırt pırt arıza açmıyor ama şu takurtular yüzünden ayrılacam favodan ama ne zaman bilmiyorum

[/QUOTE]
hocam geçen takur tukur diye gittik servise adam direksiyon kutusu dedi ama rotbaşlarıla beraber alt takım sağlammış bide sen baktır istersen
[/QUOTE] direksiyon kutusu.sağ sol tabla ön amatisörler amartisör bilyaları akis körükleri ön dü zen ayarı son bir ayda yaptırdıklarımdan ilk aklıma gelenler.Tabiki lüks bir aractaki sessiliziği beklemiyorum ama ne bilim dayımın bakımsız springi kadar olamadı ... bunca masraftan sonra cok daha sessiz bi arac istiyor insan...Yanılıyormuyum

[/QUOTE]
keinlikle haklısınuz ama bukadar parça değişikliğinden sonra hala yapması bana garip geldi çünkü ben kurban bayramındn önce alt takım yaniledim sağ sol çıkma monreo havalı amörtisör taktırdım hiç takurtu kalmadı bakın TAKURTU dedim yani alltan gelen ses yani arabanın göğüsü yada kapıları yada bagaş içi kapağı değil alt takım sesleri tamamen kesildi
şimdi ise direksiyon kutusu ve rot başları değiecek sismak marka bekliyorum fgelir gelmez taktıracağım malum mavi bulvar ve o üniversitenin yolları berbat