[quote="sılver_exelance"][quote="98Pickup"][quote="sılver_exelance"]iiyi ettiğn kesin uğraşılmaz favoritle bela bir araba walla ben aldığıma bin pişman olduydum ve 4 ay sonra sattım kurtuldum hoca sende kurtulmuşşun skodanın eski arabasına yanaşmıyacaksın....[/QUOTE]
Değerli forumdaşım sılver_exelance bir süredir takip ettiğim kadarı ile aracını satmadan öncede sattıktan sonra da sürekli bir araç kötüleme propagandası içinde olduğunu görüyorum (özellikle favolar) ben bir favo ya da feli kullanıcısı olmamama rağmen, bu forumdaki favo ve feli kullanan arkadaşlar ve bahsini ettiğimiz araçları kullanan herkes adına sürekli karalama politikanı yanlış buluyorum ve üzülüyorum,bu arabalara binenler var beklentileri olanlar var satıp daha iyisini alacak olanlar var.istersen birçok kore ve japon araçları hakkında forumlar var onlara takıl sen burası sana hafif geliyor artık öyle ya 102 hp uçak gibi araban var.Sana müdahele benim işim değil ama sadece bu tutumundan vazgeçmeni rica ediyorum.
[/QUOTE] dostum saygı kurallarını aşma istersen hangi foruma takılıp takılmayacağıma da sen değil ben karar veriyim değilmi.....Kötülemiyorum bende favorit varken de yazıyodum .şimdide yazıyorum .Ha tek sorun olan şeyleri söylememse (yani arabalardaki sorunları v.s)ben söylerim bunu da kısıtlayamassınız saygılarlaaaaaaa...[/QUOTE]
Usta konu dağılmasın ama, madem hyundain var ne alaka skodalarla uğraşıyorsun, şimdi bende 5 kasa BMW var, hyundai'yi boşver teneke desem olmazzz. Özellikle eski model skodaları olanlar araçlarıyla duygusal bağları olanlar var, kiminin ilk arabası, kiminin baba yadigarı, çok açık sözlüsün ondan sanırım ama hiç gerekte yok...