Ben skodayı sattım clıo ya gectim araba yag gibi kayıyor vallahi yolda ve inanmıycaksınız ama 25 kuruş yakıyor benzinde.Yanı 100 km de 6.4 litre yakıyor. skoda gazda 20 kuruş yakıyordu.
clio 160 a kadar hızlanması iyidirde onu durdurması biraz kolay degildir takla atmak an meselesidir birde sen git bi sehir içi kullan gör clionun yakıtını sehir içi 10 l civarı akar pek assagı düşüremessin bi otobanda falan ani fren yapman gerekir seritte tutamazsın ama yinede favodan iyidir hiç degilse hidrolik direksiyon bende skodaya cliodan sonra gectim simdide clio kullanırım hafta sonu bizim akrabada var her haftasonu kullanırım.birde bazıları diyorki benzinli 1.4 clio dizelden daha iyi cekişi var fln diolar ya hikaye benim sattıgım 1.4 clio var sattıgımda 25.000deydi akrabanın dizelde 200.000 kmde dizel daha iyi gidiyor
[quote="aktan acar"]Ben skodayı sattım clıo ya gectim araba yag gibi kayıyor vallahi yolda ve inanmıycaksınız ama 25 kuruş yakıyor benzinde.Yanı 100 km de 6.4 litre yakıyor. skoda gazda 20 kuruş yakıyordu.[/QUOTE]dün 53 kmlik yoldan geldim 150 kg a yakın yük ve düz yolda klima açıkken 6.8 di.benzin 3570 95 oktan.octi col. 2003
ben 2001 maredan 2008 fabişe gecince yağ gibi hissedemedim nedense şimdi tekrar 2005 marea ya geçtim şimdi cok daha iyi hissediyorum... haa cokmu yakıyo evet ama esseğe biniyosak yemini verecez arkadaş kimi çok yer kimi az yer napalım
ben dizeline bindim 1 günlük 80 km yaptım yakmıyor araba ama havale duruyor 120 ile viraja girdim yapışıyo sanki tepki vermiyo bile fiyatına göre uygun
ilk aracım 98 clio 1,4 idi. Harika bir araçtı kliması yok diye değiştirmek durumunda kaldım yoksa bi 10 yıl daha kullanırdım fabiaya göre cok daha seri olduğunu söyleyebilirim