valla arz falan bence fazla değil hocam temiz arabalar gene de fiyatlı. internet ilanları dengesini bozdu bu işin. Birçoğu yalan yazıyor, yalan yazmayan abartma yapıyor ilanlarda. En basitinden benim başıma gelen olayları anlatayım.
1)(Mazda 1.8 familia) Adam abs var yazmış; araştırdım o modelde abs hiç yok. Servis bakımlı yazmış; arayıp soruyorum ver plakanı burdaki servise soracam diye, hooop ya özel servisti de , yetkiliden süper ustam da kıvırmalar başlıyor.
2)(Reno spring 93) Adam değişen yok, tüp yeni takıldı garantisi devam ediyor, tüm bakımlar yapıldı, bujiler değişti masrafsız yazmış. Gösterdik arabayı sağ arka çamurluk değişmiş, tüpü sordum garanti belgesi var mı diye garanti daha yeni bitti diyor. Arabanın yağına baktırdık masrafsız arabanın yağı bile yoktu; usta yağ niye koydurmadın bu arabaya diyor bunu yapan da öğretmen varın siz gerisini düşünün.
Vel hasılı kelam, piyasada çok araba olduğu doğru ama temiz arabaların fiyatı o kadar da düşük değil. Arabanızın değerini belirlerken internetteki ilanlara aldanmayın. Galeri alırken düşük alıyor ama satışta çok fark yok bence. Hatta bazen çok temiz arabaları değerinin altında alabilirsiniz. Adam nakite sıkışıyor yada aynı arabadan 2 tane oluyor elinde, birini ucuza verebiliyor.