ozantavsan » 02 Haz 2010, 21:35
Araç yine çalışmadı lpg'de , bende benzinde çalıştırım , orta kademeye aldım anahtarı ,bir müddet
sonra lpg'ye aldım.Araç rolanti düştü ,silkelendi ,silkelendi.2 dakika kadar kah ayağımı hafif gazdan çektim ,kah biraz gav verdim.Ta ki normail çalışıp çalışma sesi gelene kadar.
Sonra benzinliğe çektim aracı 4 km kadar sonra.Tabi araç çalıştımı gidiş süper sorun yok.Açtım kaputu
oraya baktım buraya baktım , boruları takip ettim bir mantık oluşturmaya çalıştım.
Aşağıda yazdıklarımın bu lpg ilk çalıştırma ile ilgili olduğunu düşünmüyorum....
* Karbüratöre bakmaya karar verdim.yan klipsleri çıkardım.Üst vidaları söktüm , hava filitresini aldım.
Gaz borularının girdiği yerlerin tabanına beyaz silikon yapmışlar, donmuş sakız gibi.Ama bütünlük yok. Borunun geçtiği yerden hava alır belli.Onların alt sağ tarafında 50 kr madeni paradan biraz ufak bir delik gördüm.Altı görünüyor.Yani burası hava alıyor.Biraz altında bir hortum görünüyor ,hortum ucu altıgen gibi.Farkettim karbüratördeki delikte aynı.Dedim bu boru buraya girecek.Alttan yukarı itekledim , karbüratöre geçti.Borunun diğer ucu motorun yağ kapağının alt kısımlarından motora giriyor , işaret parmağı kalınlığında.
Motorun bu bölümünden biraz daha ince bir boru daha gidiyor arkalara.
Sizce bu hortum ne işe yarar , motorun ısısını mı karbüratöre verir ?
Yoksa yağ buharınımı oraya verir ...
Benzinliğe gideli ve aracı syop edeli 30 dakika geçmişti , kontak açtım lpg ile çalıştı.Motor sıcaktı diyelim çalışır.yaklaşık bir saat bekledikten sonra tekrar marş ve çalıştı.Bakalım sabah çalışacakmı ? İhtimal vermiyorum ,çünkü bu kısmın lpg çalışması ile ilgisi olmadığını düşünüyorum.Sadece bu hortumu taktıktan sonra aracımın vites arası hızlanmalarda daha iyileştiğini , daha iyi devir aldığını , yağ gibi aktığını farkettim.Bir iki gün içinde belli olur farkı.... Ama bu hortumun işlevini bilen varsa yazsın , çok merak ediyorum...
SKODA YOLDA
YOUTUBE Http://www.tinyurl.com/skodayolda
FACEBOOK Https://www.facebook.com/SkodaYolda