bildiricihan yazdı:alpino yazdı:efboacestc yazdı:valla gazda bilmiyorum ama benim feliyle 190 gördüm
eskiden favomuz vardı 89 model 160 ı görüyorduk onlada
uçun siz daha altınızdaki mercedes sanki. o incecik lastiklerin üzerinde kuş gibi ağırlığınızla 190 yapın. octavia bile 190'ı görünce artık güven vermiyor.
bu kadar cahil cesareti ile hareket etmeyin. karbüratörlü felicia için fabrika verisi 145 km/h. siz diyorsunuz ki ben benzinle 170 yaptım. iyi yaptın ama o araba 170 bassın diye yapılmamış.
octavia ile 190 yapınca ne ses ne titreme ne sallantı hiçbirşey olmuyor... hatta 210 a kadar huzurlu...
yapılmasını onaylamıyorum ama octavia saatte 200 km hızla bir saat gider gibi....
cenk16 yazdı:Felicia aracımla hafif ıslak bir yolda 50 km/saat hızla spin attım. Allahtan başka araç yoktu. Aracımı 2 ay içinde sattım.
Sürat felakettir. Hele aracınızda abs, hava yastığı gibi güvenlik ekipmanları yoksa hız faciadır. Allah korusun düşük hızlarda bile ölürsünüz...
Teknolog_35 yazdı:arkadaşlar aracımın karbüratörünü temizlettikten sonra lpg ayarına götürdüm bilgisayarlı ayar yaptılar zaten uzun zamandır lpg takılı ne kadar bastıysam 130'u geçmedi sebebi nedir bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim ve sizler en fazla ne kadar yaptırdınız merak ediyorum teşekkürler...
bildiricihan yazdı:alpino yazdı:efboacestc yazdı:valla gazda bilmiyorum ama benim feliyle 190 gördüm
eskiden favomuz vardı 89 model 160 ı görüyorduk onlada
uçun siz daha altınızdaki mercedes sanki. o incecik lastiklerin üzerinde kuş gibi ağırlığınızla 190 yapın. octavia bile 190'ı görünce artık güven vermiyor.
bu kadar cahil cesareti ile hareket etmeyin. karbüratörlü felicia için fabrika verisi 145 km/h. siz diyorsunuz ki ben benzinle 170 yaptım. iyi yaptın ama o araba 170 bassın diye yapılmamış.
octavia ile 190 yapınca ne ses ne titreme ne sallantı hiçbirşey olmuyor... hatta 210 a kadar huzurlu...
yapılmasını onaylamıyorum ama octavia saatte 200 km hızla bir saat gider gibi....
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir