Sakın öyle bir şey yaptırma, normal düz sistem takacak o adam, sonra patlatma sorunların olacak, motor bile yanabilir. Bende çok gezdim çok çile çektim, atikerciler bana şans meselesi dediler, tanıdığa da gittim, bana sorun çıkarabilir de çıkarmayabilir de o şans işi dedi, sonra brcyi aradım, garanti veriyor musunuz sorun yaşamayacağıma dedim, önce takarız falan diyorlardı, garanti isteyince kıvırdılar, yok o araçlarda bobin sıkıntısı oluyor falan felan, devir dalgalanması ne marka takarsan tak olur, en son bana bir tek lovato garanti verdi, stop etme sorunu yaşamazsınız biz çok taktık garanti veriyoruz dediler, referans istedim, adamlar çekinmeden taktıkları kişilerin numaralarını verdiler, aradım konuştum, genel olarak hepsi memnundu, sorun yaşayanlarıda 1 ay içinde sorunsuz hale getirmişler, bende dedim tamam lovato olacak. Gittim taktırdım, yaklaşık 15 bin kmdir lpgli biniyorum, sıkıntım yok, tüketimimim oldukça ekonomik, yazın 17-18 kuruş, kışın 20-21 kuruş yakıyorum. Devirde oynama var biraz, ama o oynama benzindede çok dikkatli bakınca zaten var, lpgde biraz daha belli oluyor sadece, sonuçta 2012 model araç değil bunlar. LPG takıldıktan sonra aracın sesi azaldı, daha sessiz çalışmaya başladı, çekiş problemi falan da olmadı, her türlü denedim aracı, düşük devir, yüksek devir, yavaş, hızlı, sıkıntı yok, gücünün yetmediği yerde otomatik benzine geçiyor zaten, 2. viteste benzine geçirene kadar zorladım, deneme amaçlı, 70 km hızı görünce anca geçti, hız olarakta 160 görebiliyor lpgde. yokuşlarda benzinden çok farkı yok, özellikle aracı tek kişi kullanıyorsanız hiç anlaşılmıyor bile, ama arabayı yükleyince belli oluyor lpgnin ezikliği. Ben çok marka gezdim ucuz pahalı, şöyle söyledim 700 lira ile 1700 lira arasındaki nerdeyse tüm lpg markalarını sordum gittim gördüm, yazılım olarak hepsi aynı değil, parça kaliteside aynı değil. Onu diyen arkadaş saçmalamış, iPhone'da çinden geliyor, samsungda, ikisi aynı mı ? Değil. Git kim garanti veriyosa ona taktır, atiker falanda olur önemli olan adamın garanti vermesi, garantisini veriyorsa, sonra sorun olup düzeltemeyince full para iadesi yapacaksa, adam kendine bu kadar güveniyosa taktır, yoksa istersen prins taktır yine olmaz. Lovatonun yazılımınıda gördüm, ayar sırasında menülerini inceledim, kurcaladım, sordum, atikerle şunla bunla alakası yok, hepsinin yazılımı farklı, lovatonun menüsü bana oldukça zengin geldi.
EVRENKİNG yazdı:BEN ARACI HERGÜN KULLANDIĞIM İÇİN TAKTIRMAK ZORUNDAYIM.AYRICA BUGUN 2-3 YERİ DAHA ARADIM HERKES TAKARIZ PROBLEM OLMAZ DİYORLAR.
AMA BİR TANESİ DEDİKİ BİZ SIRALI SISTEM OLAN FELICIANIZA DEVİR OLAYI OLMAYAN TÜP TAKICAZ DEDİ EĞER DEVİRLİ TAKARSAK SÜREKLİ STOP ETME VE ROLANTİ SORUNU YAŞARSINIZ DEDİ.TAKILACAK MARKALARDA PEK BİLİNDİK BİR MARKA DEĞİL. MESELA CANGAZ TAKARIZ HİÇ PROBLEM YAŞAMAZSINIZ DEDİLER.