[quote="caglarkrbyk"]
[quote="ozanakif"]Arkadaşlar yazılarınıza istinaden bende bugün küllüğün altındaki parçayı söktüm.Siyah parça çıktı gri parçanın arasındaki boşluktan ampul görünüyor ,sanırım patlak,elim o aralıktan sığmıyor kargaburun ulaşıyor ama kırıp kısadevre ederim diye korktum.Gelelim sonuca;
1-Ampul soketi çevirmelimi ,sinyal ampulü gibi tırnaklımı yoksa çekince çıkacak tipte jaklımı?
2-Ampulu o boşluktan değiştirmek zor olur zannedersem o gri parça kolay çıkarmı?
Daha önceden yapan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Arabam 2004 TDI.
[/QUOTE]
1-ben değiştireyim diye söktüm hayatımda ilkkez gördğüm bir ampulle karşılaştım heralde anca servisde bulunur bu.. üzerinde audi vw skoda yazan 1 cm karelik bir siyah küp düşünün ve bir ucunda ampulu var ve sabit bunlar birbirine o yüzden geri topladım..
2-ampülü o boşluktan değiştiremezsiniz çünkü soketli komple vites kutusunun üzerindeki kısmı çıkarmanız lazım oda küllüğün içindeki vidayı söküp dikkatlice plastiği komple kaltırmanız lazım..
[/QUOTE]
Cevabınız için teşekkür ederim.Bu durumda küllük aydınlatmasını faaliyete geçirmekten vazgeçtim diyebiliriz

Bir ampul için servisede gitmem.Eskisi gibi devam külü gece sağa sola atmaya