1 sayfadan 1. sayfa

*RADIO İLE İLGİLİ FABIA*

İletiTarih: 04 Kas 2009, 22:27
C@GL@R
radiomda kayıtlı 5 radio istasyonu var sadece birinde söyle bir sorun oluyor o radioyu dinlerken hoporlörler gidip geliyor yani sol sağ bi çalıyor bi çalmıyor başta temassizlik var sanıyordum diğer radyolarda böyle birsey yok uzun süre dinledim onlarda gümbür gümbür ses geliyor hatta kaset takarak denedim ondada yok ama nedense tek bir fm de sanki araç sarsıldıkça temassizlik var gibi sağ dan ses gidip geliyor böyle bi olay yaşayan varmıSmile

yok radio çekmiyordur vs..demeyin hoporlorler arası ses gidip geliyorSmile

İletiTarih: 04 Kas 2009, 22:35
mbarman
stereo modunu mono yap sorun düzelir. tamamen o kanaldaki yayın ile alakalı. radyo dalgalarıda ses dalgaları gibi bir engele çarpınca yansır. bu yasıma arazinin şekline göre stereo yayınlarda benzer sorun oluşturur

İletiTarih: 04 Kas 2009, 22:52
C@GL@R
evet radio stereoda deneyeceğim ama gerçekten sanki temassizlik varmuş gibi oluyor..

İletiTarih: 05 Kas 2009, 19:15
mavi06
o radyo trt fm olmasın:) benimkide aynı sorunu yapıyordu konu TP ile ilgili gibi gelmişti bana. TP modundayken radyo kesilme ve o ses sorununu yapıyor. TP den çıkarak deneyebilirsin.
NOT: bende şu anda başka teyp takılı olduğundan deneyemiyorum umarım saçmalamıyorumdur

İletiTarih: 05 Kas 2009, 21:47
ripple
tp(trafik programı) ndan çık. düzelir zannedersem.

İletiTarih: 06 Kas 2009, 01:03
C@GL@R
tp de değil zaten tp de olunca devamlı radio istasyonlarını geziyor arama yapıyor stereo mono ayarını nerden yapacağiz teyipde oyle birsey yok

İletiTarih: 06 Kas 2009, 12:17
hetepe
Ya da o kanalı hafızadan sil, şıtıres kaynağı yapan kanaldan hayır gelmezz...

İletiTarih: 06 Kas 2009, 12:44
C@GL@R
ıspartada tek dinlenebilir fm o arkadaşım diğerleri ilahiden başka birsey yok

İletiTarih: 06 Kas 2009, 19:37
cineration
bu sorunu bende yaşıyorum
ilginç olan bende genelde TRT FM dinliyorum

SOrunun çözümünü tam anlayamadım

Sorunu tam olarak çözünce bu sayfaya yazabilirmisin

iyi günler

İletiTarih: 06 Kas 2009, 19:56
C@GL@R
stereo seçeneğini kapatın demiş arkadaş ben bulamadım nerden kapanacağını müsait olduğumda bi daha kurcalayım bakalım