Aynısı bende de oldu aylar önce ama sonra hiç tekrarlamadı, kafanıza takmayın oluyor bu...
Aynısı bende de oldu aylar önce ama sonra hiç tekrarlamadı, kafanıza takmayın oluyor bu...
[/QUOTE]birkaç ay öncesinden bile yaptırdığınız bir işlem sonucu eksiltmiş olabilir, ben rot balans ve birkaç ufak işlem yaptırmıştım adam direksiyon kutusunda birşeyi gevşek bırakmış 1 ay sonra hidrolik boşaldı, direksiyon taş gibi olmuştu, yetkili servis söylemişti direksiyonda bir parçanın iyi sıkılmadığını...
birkaç ay öncesinden bile yaptırdığınız bir işlem sonucu eksiltmiş olabilir, ben rot balans ve birkaç ufak işlem yaptırmıştım adam direksiyon kutusunda birşeyi gevşek bırakmış 1 ay sonra hidrolik boşaldı, direksiyon taş gibi olmuştu, yetkili servis söylemişti direksiyonda bir parçanın iyi sıkılmadığını...
[/QUOTE]siz yinede yarın gözle bir kontrol edin, eğer hidrolik bitmişse, sanayiide 6 tl ye falan satılıyor hemen ilave edin, enazından bayram sonuna kadar idare eder sizi, ben o taş gibi direksiyon ile 450 km yol yaptmak zorunda kaldım, nasıl olduğunu bilirim, eziyet çekmeyin boş yere...
benim direksiyonda sabah sogukta biraz sert oluyor araç ısındıkca düzeliyor )
benim direksiyonda sabah sogukta biraz sert oluyor araç ısındıkca düzeliyor )
|
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir