ilk çalıştırmadan sonra ikinci kez çalışmıyor

Forum kuralları
Forumlarımızda siyasi, dini yada toplumun hassasiyeti bulunan konulara değinmek yasaktır.

ilk çalıştırmadan sonra ikinci kez çalışmıyor

İleti alper3k » 14 Mar 2013, 22:57

Merhaba
bende yeni skoda fabia 2001 model arac aldım aracımdaki sorun ilk bindiğimde kontağı çevirdiğimde normal çalışıyor ama stop edip tekrar marşa bastığımda arac çalışmıyor.
kontağı 1.kademeye çevirip biraz bekledikten sonra (30 sn. gibi) araç çalışıyor.Eğer beklemezsem çalışmıyor yada zor alıp boğulmuş gibi zor çalışıyor. Tabi herzaman değil bazende hiç çalışmıyor. Bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz.Sanayi ye götürdüm birisi benzin deposu hava yapmış dedi benzin deposunun hortumunu çıkardı taktı araç çalıştı ama o günden sonra sorun yine aynı oldu. Bir başka ustada aracının hararet göstergesi bozuk müşürden kaynaklanıyor bu çalışmama sorunu dedi benimde kafam karıştı aracı aldığıma nerdeyse pişman olmak üzereyim tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen...
 
alper3k
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 26
Kayıt: 14 Mar 2013, 22:53
Ad Soyad: Abdulrahim Karataşan
Nereden: Kayseri
Arabanız: Fabia 1.4 Comfort

İleti erginbkr » 15 Mar 2013, 03:49

hoşgeldiniz...bu tip durumlarda ilk akla gelen hararet müşürü olmalıdır...20 li civarı bi masrafı olur...orjinal bir müşür alıp taktırın...sorununuz muhtemelen çözülecektir...geçmiş olsun... :) kazasız belasız...
Kullanıcı avatarı
erginbkr
ELEGANCE
ELEGANCE
 
İleti: 1315
Kayıt: 01 May 2010, 21:37
Ad Soyad: Ergin
Nereden: İstanbul (Avr.)
Arabanız: BUGATTİ VEYRON Benzin+LPG

İleti alper3k » 15 Mar 2013, 21:16

yani çalışmama sorunu bu müşürdenmi kaynaklanıyor diyorsunuz?
alper3k
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 26
Kayıt: 14 Mar 2013, 22:53
Ad Soyad: Abdulrahim Karataşan
Nereden: Kayseri
Arabanız: Fabia 1.4 Comfort

İleti alper3k » 15 Mar 2013, 21:18

Hoşbulduk bu arada teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
alper3k
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 26
Kayıt: 14 Mar 2013, 22:53
Ad Soyad: Abdulrahim Karataşan
Nereden: Kayseri
Arabanız: Fabia 1.4 Comfort

İleti erginbkr » 15 Mar 2013, 21:59

yüzde yüz müşür demiyorum ama bu tip sorunların kaynağı genellikle müşür çıkıyor...bi ara benimde başıma gelmişti, müşürür değiştirdim sorun çözüldü...
Kullanıcı avatarı
erginbkr
ELEGANCE
ELEGANCE
 
İleti: 1315
Kayıt: 01 May 2010, 21:37
Ad Soyad: Ergin
Nereden: İstanbul (Avr.)
Arabanız: BUGATTİ VEYRON Benzin+LPG

İleti alper3k » 17 Mar 2013, 01:10

Teşekkür ederim.
alper3k
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 26
Kayıt: 14 Mar 2013, 22:53
Ad Soyad: Abdulrahim Karataşan
Nereden: Kayseri
Arabanız: Fabia 1.4 Comfort

İleti kapucuoglu67 » 18 Mar 2013, 03:13

lpg varmı?
kapucuoglu67
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 32
Kayıt: 03 Oca 2012, 00:04
Ad Soyad: kapucuoglu
Nereden: Kocaeli
Arabanız: fabia 1.4 101bg 2005

İleti alper3k » 19 Mar 2013, 00:29

evet var lovato markası
alper3k
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 26
Kayıt: 14 Mar 2013, 22:53
Ad Soyad: Abdulrahim Karataşan
Nereden: Kayseri
Arabanız: Fabia 1.4 Comfort

İleti teachermsk » 08 Nis 2013, 13:16

arkadaş sorun çözüldümü çözüldüyse sorun neydi
teachermsk
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 16
Kayıt: 03 Nis 2012, 17:12
Ad Soyad: mehmet selim
Nereden: Elazığ
Arabanız: skoda fabia 1.2

İleti alper3k » 19 Nis 2013, 21:05

çok şükür çözüldü bi sıkıntı yok şu anda sorun ise:Arac hava yaptığındanmış.termostat değiştirtmiştim arac ısıtmıyor diye usta kelepçeyi iyi sıkmadığı için su kaçağı vardı ozamanda arac hava yaptığı için çalışmada sıkıntı çıkarıyormuş.Şu anda çok şükür bişeyi yok aracımın.
alper3k
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 26
Kayıt: 14 Mar 2013, 22:53
Ad Soyad: Abdulrahim Karataşan
Nereden: Kayseri
Arabanız: Fabia 1.4 Comfort


Fabia



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir