selam arkadaşlar bana skoda fabia RS tamponunun fiyatını bilen varmı? veya normal fabiaların tamponunun fiyatını bilen varmı?çok acil lazım.tamponu değiştircem
[quote="maniak"]gökhan abi madem tamponu değiştirecen ve o parayı verecen yaptıracağın yerle konuş aynaları falanda boyatıver bence.arada kaynasın hediyeleri olsun [/QUOTE]
çok doğru diyorsun.zaten serviste araba beklicek zaten.bu sırada da aynalar ve kapı kollarını boyayıversinler.evet doğru söylüyorsun.arada kaynasın onlarda:D
irfan abi sordum 150 ytl fark vermem gerekecek yaklaşık. benmi yanlış gördüm 150 ytl fark ne için eski tamponu bırakıp yeni RS tamponu almak içinmi öyleyse şayet birtanede bana sipariş ver sabah yanındayım beraber taktırırız inşallah öyledir bursayıda çok özlemiştim yav
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende daha bu pazar aldım Fabiamı(2007 1.4 TDI 70 BG ).İstanbuldan aldım Bursaya getiriyodumki gece yalova iznik yolunda önüme bir tilki çıktı ve tampona çarptı.Durmadım devam ettim ilerde benzin istasyonunda baktım,tamponda çatlak felan yok ama ön tampon sis lambaları yerinde ızgaralar varya onun şöför tarafındaki düşmüş.O parçayı bulailirmiyiz aceba bilen varmı?