ilk çalıştırma

Forum kuralları
Forumlarımızda siyasi, dini yada toplumun hassasiyeti bulunan konulara değinmek yasaktır.

ilk çalıştırma

İleti ates » 06 Nis 2007, 00:49

Değerli arkadaşlar sabahları arabamı açlıştırdığımda acayip bir siyah duman arkasında rengiaçılsada duman çıkarıyor. arabam benzinli olmasına rağmen bu mormalmi. açaba çalıştırırken bir yanlışmı yapiyorum.Murat bey cevabınızı ve bu kaonuda diğer arkadaşlar yardımınızı bekliyorum . Sevris 15000 km olunca gelirsin demişti. ama buna daha çok var. ilgilenen arkadaşlara teşşekkür ederim.
 
ates
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 21 Şub 2007, 00:04

İleti irfant » 06 Nis 2007, 11:54

Benzinli ve yeni arabada siyah duman atması iyiye işaret değil, bence ilk fırsatta servise gidin.
irfant
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 01 May 2006, 15:25
Nereden: İstanbul (And.)
Arabanız: Fabia 1.2 TSI DSG 2011

İleti ates » 12 Nis 2007, 01:17

servise gittim bunlar woswagen motoroldukları için çıkrıır dediler ve ayrıca araç soğukken olurmuş dediler başatna savma yaptılar galiba
ates
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 21 Şub 2007, 00:04

İleti irfant » 12 Nis 2007, 10:25

Normal olsa bizde de olurdu, bizimkiler VW motoru değil mi ki? Tongue

irfant
Yeni Üye
Yeni Üye
 
İleti: 0
Kayıt: 01 May 2006, 15:25
Nereden: İstanbul (And.)
Arabanız: Fabia 1.2 TSI DSG 2011

İleti AV-2006 » 12 Nis 2007, 11:39

[quote="ates"]servise gittim bunlar woswagen motoroldukları için çıkrıır dediler ve ayrıca araç soğukken olurmuş dediler başatna savma yaptılar galiba
[/QUOTE]
 

Hiç şaşırmadım.Bu modeller böyle de diyebilirlerdi.Bu baştansavmacılıktan bıktık ya.Ne zaman işimizi iyi yapacağız.

  • FABİA TDI
Kullanıcı avatarı
AV-2006
CLASSIC
CLASSIC
 
İleti: 94
Kayıt: 03 Şub 2007, 14:01
Ad Soyad: hasan murat bilgin
Nereden: Ankara
Arabanız: fabia

İleti hakanerdogan » 12 Nis 2007, 21:05

benimkindede sabah ilk calistirmada oluyor dizel ya pek onemsemiyorum. ozel ustaya goturunderim. Servisin....
hakanerdogan
ELEGANCE
ELEGANCE
 
İleti: 1297
Kayıt: 28 Haz 2006, 17:08

İleti alpino » 15 Nis 2007, 20:32

sorunun sebebi motorun yağ yakması olabilir.
Kullanıcı avatarı
alpino
ELEGANCE
ELEGANCE
 
İleti: 1091
Kayıt: 26 Mar 2007, 15:23
Konum: Ankara
Ad Soyad: Alper YOLAL
Nereden: Ankara
Arabanız: 2009 Octavia Elegance MPI


Octavia



Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir