xMEGANx yazdı:içimdeki ses Bilgisayar Diyo ama inş yanılıyordur... eğer bilgisayar doğru çıkarsa üfff size

AlperURHAN yazdı:arkadaşlar meerhaba beni tanıyanlarınız bilir 2006 model a5 kasa fsı elegance octavia kullanıcısıyım , aracım da son bir aydır hız sabitleyicisinde anormallikler yaşamaya başladım bu anormallikler öncelereri hız sabitleyicisi soketinde bulunan 2 tuşta (yukarı doğru olan hızı sabitliyor daha sonra yukarı ve aşağı tuşlarla hız ayarı yapılıyor) görev karışıklığı oldu (yukarııda belirttiğim görevleri değişti) daha sonra ise hız sabitleyici çalışmamaya başladı ama aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda hız sabitleyici tekrar görevine başlıyor... ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim.

AlperURHAN yazdı:yani buna şimdi çözüm yok mu oturup kaderimizmiş gibi herşeyin iptal olmasını mı bekleyeceğiz

jcrso yazdı:ha bide moderotorden rica etsem bunu baş konular içine koyarsa memnun olurum ,çünkü hemen hemen 2005-2007 arası tüm cruise octavialar da bu sorun var yada yakın zaman da olacak,ben her seferindede bunu cevaplayamayabilirim

sucan yazdı:merhabalar bu konudada belirtmiştim benim 2006 octaviada da hız sabitleyici sorunu var diye bu gün forumdaki bazi arkadaşların önerdiği gibi sinyal kolunda hız sabitleyicinin olduğu bölümü biraz kurcaladım ve tekrar çalışmaya başladı sorun kolların hatalı olması

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir