Bir bilen varsa arkadaşlar okti üç ülkemizde ne zaman satışa çıkar. Servis nisan gibi diyor . Belki sağlam bir duyumu olan vardır diye sormak istedim. Ona göre aracımızı satıp zamanlama ayarı yapmamız gerekiyor. Saygılar...
Hem Rapid girdi piyasaya hem de Octi kasa değişti. Eldeki 2012 lerde daha bitmedi. Bence Hazirana doğru sarkar bu iş. Nisanda bir şey beklemeyelim bence. Zaten alacaklar açısından da opsiyonal donanım falan derken en az 3 aya varır teslim süresi.
Tunsew, aracın en son nisan 15 gibi showroomlarda olacağını yetkili distribütör tarafından öğrendim.. dahası araçları taşıyan gemi yola çıkmış pazartesi itibari ile...
Bugün distribitöre gönderdiğim mail üzerine aradılar ve fazla talep nedeniyle ay sonunu bulacağını söylediler. İlginç herkese farklı şeyler söylüyorlar..
ertugrul61ts yazdı:Evet enterasan.. Bana geminin pazartesi yola çıktığını dahi söyledi ... Tuhaf
İçinde hangi donanımdan hangi renk hangi motor seçeneği hangi versiyonları var onu da söyledi mi ? Yahu müşteriyi bağlamaya çalışırsın ; tamam ; eyvallah da ; gemi yola çıktı falan gibi ifadeler biraz bizleri kandırmaya çalışmak gibi değil mi sizce de Bütün Türkiye'ye yetecek ve her isteğe cevap verecek kadar çok mu büyük bu gemi ? Nuhun gemisi gibi bir şey falan lazım başka türlü olmaz
Eh bizim bütün bilgilerimiz var zaten onlarda daha 2 yıl oldu sıfır aldık. Neyi sorcaklar ki ? Ümit Bey siz bir özet geçseydiniz keşke ne dediler ne bilgilerle arandınız ?
Selamar, geçen hafta İst. Ümraniye Oğuşlar Grup gezdim, özellikle Octavia ilgileniyorum, Octavia III yedinci ayda bize gelecek dediler, Dizellerde açılır panaromik cam tavan seçeneğide olacakmış, Temmuz ayını bekliyorum, Bu arada Fabia II sahibiyim, bu aracımıda Oğaşlar Gruptan almıştım...