Evet biliyorum. Kim olursa olsun kimse kimseyi terbiye etmesin. Forumda dikkat ediyorumda insanlar birbirlerini terbiye etmeye pek meraklılar.
Mesela yukarıdaki örnek. Arkadaşım ben arabaya film kaplatmak istiyorum yakıştığını düşünüyorum. Ha bunun için göz hassasiyeti olan insanların rapor alabilceğiyle ilgili bir duyum almışım. Madem böyle birşey var o zaman bende raporunu alayım diye düşünüp foruma bir soru soruyorum. Fikri olan arkdaşlar sağolsun yardım ediyor. Fakat yukarıdaki gibi bazı espri kabiliyeti kıt arkadaşlar aklınca espri yapıyor. Bir insanın forum yönetici olması kendine bu hakkı vermez. Haa gerekiyorsa atsın beni üyelikten.
Ayrıca........
Forumda insanlar birbirlerini yazdığına aşırı derecede karışıyor. Örneğin arkadaşın biri bir konu açmış ona sen niye böyle konu açıyorsun diye birileri soruyor.
Forumda tabiki bazı kurallar işler. Mesela büyük harfle yazan birini lütfen küçük harfle yazın büyük harfle yazmak karşınızdakine bağırmak anlamına gelir gibi
veya
Yanlış başlık altına açılmış başlıkları doğru bölüm başlıkları altında açın gibi uyarılar yapılabilir.
Fakat, yok o konuyu niye açtın yok sen cam film taktırıyorsan milletin seni görmesinden utanıyormusun gibi zeka kıtı uyarılar yapılmaz.
Saygılarımla.